F Zlatarna Celje: Nove kolekcije za ljetno plavetnilo - Totally Glamourous

Zlatarna Celje: Nove kolekcije za ljetno plavetnilo

 

Kako bolje dočekati ljeto, nego uz kolekcije koje su stvorene za duge ljetne dane ispunjene plavetnilom i besprijekornom elegancijom. Zlatarna Celje predstavlja dvije nove kolekcije koje obećavaju ljeto za pamćenje.

Zlatna kolekcija Blue Goddess izrađena je od brušenog mliječno žutog zlata koje ističe kraljevsku ljepotu kamena lapis lazuli i plavih kubičnih cirkona. Komadi nakita ugodni su za nošenje zbog mekog oblika, a pristaju klasičnijem, ali i živahnijem i modernijem stilu. U kolekciji su prsten, ogrlica i dvije verzije naušnica.

 

 

Srebrna kolekcija Venus kreirana je za žene koje su kao i Venera – božice ljepote, prirode i svih oblika ljubavi. Njihov stil je u stalnom obnavljanju i cvjeta u bezbrojnim nijansama. Za žene koje su elegantne, slobodne i odvažne. U kolekciji su prsten, ogrlica i naušnice.

 

 


 

Kolekcije Zlatarne Celje dostupne su na prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

 

Više informacija o kolekcijama Zlatarne Celje potražite na sljedećem linku: https://zlatarnacelje.com/si/.  Cijene kolekcija na upit u poslovnicama Zlatarne Celje.

*****

Tvrtka Zlatarna Celje d.o.o. je najpoznatiji proizvođač zlatnog i srebrnog nakita u industriji s više od 170 godina rada u izradi vrhunskog nakita za žene i muškarce svih dobi. Tvrtka je vlasnik robnih marki Zlatarna Celje i Lencia na području nakita, te marke Aurodent na području dentala. Misija tvrtke izgrađena je na uvažavanoj tradiciji, kvaliteti i prepoznatljivoj robnoj marci, te širokoj paleti proizvoda. Primarni cilj Zlatarne Celje je bezvremensko zadovoljstvo kupaca.  

CONVERSATION