F Kristijan Iličić pobijedio u jakoj konkurenciji svjetskih influencera - Totally Glamourous

Kristijan Iličić pobijedio u jakoj konkurenciji svjetskih influencera

 

Kristijan Iličić proglašen je pobjednikom Vlogfest Croatia 2024., prestižnog međunarodnog događaja koji okuplja najbolje digitalne kreatore sadržaja iz cijelog svijeta. Ovaj svjetski putnik i avanturist pobijedio je u jakoj konkurenciji influencera iz Velike Britanije, SAD-a, Austrije i Italije te osvojio prestižnu nagradu za najbolji video destinacije, kojem je glavni cilj bila promocija Hrvatske. 

 

Kristijan je moderni nomad koji je posjetio 194 zemlje svijeta, što je više nego ijedan drugi Hrvat. On je višestruko nagrađivani hrvatski travel influencer, poznat po očaravajućim pričama s udaljenih turističkih destinacija koje priča na jedinstven i direktan način, koji publika voli. 

'Iznimno sam počašćen što sam primio ovu nagradu.' izjavio je Kristijan Iličić. 'Vlogfest je važna međunarodna platforma za digitalne kreatore i biti priznat između toliko talentiranih pojedinaca je zaista ogroman uspjeh. Zahvalan sam svojim vjernim pratiteljima koji su bili sa mnom i na ovom putovanju.'

 

Vlogfest je jedinstvena globalna digitalna platforma koja doseže više od 12 milijuna pregleda u svakom izdanju. Ovogodišnji Vlogfest Hrvatska 2024. okupio je svjetski poznate influencere kako bi kroz intenzivnu kampanju digitalnim sadržajima svojim pratiteljima predstavili Hrvatsku na društvenim mrežama. Digitalni kreatori su kroz mjesec dana stvarali i dijelili snimljene sadržaje iz Hrvatske na svojim društvenim kanalima, a kruna njihovog boravka je završni video destinacije. 

Kao pobjednik Vlogfesta Hrvatska 2024., Kristijan Iličić će postati ambasador brenda i pridružit će se budućim Vlogfest eventima u Barceloni i na Malti.

 

'Kristijan Iličić utjelovljuje kreativnost i strast koju Vlogfest nastoji promovirati' rekla je Alenka Krznarić, direktorica Vlogfesta Hrvatska. 'Njegov rad je svjedočanstvo da se naša digitalna kreativna scena može staviti uz bok najboljima na svijetu, tako da nam je iznimno drago da je baš Kristijan ovogodišnji pobjednik.' Naglašava Alenka, uspješna direktorica i voditeljica brojnih prestižnih digitalnih i kreativnih projekata, koja godinama postavlja visoke standarde u industriji. I sama je posjetila preko 70 zemalja u svojoj profesionalnoj karijeri te stekla bogato iskustvo u promociji destinacija, vodeći međunarodne projekte na području marketinga i PR-a širom svijeta.

 

TheVlogfest.com, službena web stranica za Vlogfest-a, pruža sveobuhvatan pregled eventa, uključujući profile svih finalista, natjecateljske videe i najzanimljivije trenutke ovog eventa koji je na mjesec dana stavio Hrvatsku u centralni fokus na globalnoj mapi društvenih mreža.

CONVERSATION