F OPI najavljuje NOVI i poboljšani asortiman Infinite Shine® s PreCured gel tehnologijom, nudeći izdržljivost poput gela i s lakim uklanjanjem bez oštećenja - Totally Glamourous

OPI najavljuje NOVI i poboljšani asortiman Infinite Shine® s PreCured gel tehnologijom, nudeći izdržljivost poput gela i s lakim uklanjanjem bez oštećenja

 

OPI lansira novu i poboljšanu vrhunsku formulu Infinite Shine sa zapanjujućom postojanošću. Novi Infinite Shine pričvršćuje se na nokte poput gela, osiguravajući do 11 dana nošenja, ali se lako uklanja poput tradicionalnog laka za nokte. Sve nove nijanse, uključujući i bazu i top coat imaju vegansku formulu i pakirani su u novu bočicu s kromiranim čepom i čistim dizajnom.

Novi Infinite Shine nudi sve što potrošači vole kod gela – dugotrajnost, postojanost i nenadmašan sjaj – i lak za nokte – jednostavno nanošenje, brzo uklanjanje i nevjerojatan izbor boja i završnih slojeva – u jednoj bočici. Sadrži ekskluzivnu PreCured tehnologiju, a ostaje na noktima do 11 dana, nudeći veću postojanost nego ikad prije. Nova formula otporna je na kršenje, ogrebotine i stvara efekt visokog sjaja. Boja se “otključava” brzim i lakim uklanjanjem poput tradicionalnog laka za nokte.

Potrošači imaju široku paletu nijansi i završnih slojeva među kojima mogu beskonačno birati. Paleta počinje s kremasto bijelim i nude tonovima i obuhvaća dugu s ružičastom, crvenom, plavom, ljubičastom, narančastom i zelenom, kao i neutralnim tonovima, a zaokružuje se sivom, smeđom i crnom.

“Posljednjih 40 godina OPI je poznat po svojim visokokvalitetnim formulama. Naš tim za istraživanje i razvoj prednjači u tome, uvijek istražuje i stvara sljedeću generaciju proizvoda koji će nadmašiti sve ostalo na tržištu,” govori OPI suosnivačica i ambasadorica brenda Suzi Weiss-Fischmann. “Opet smo to učinili s ovom najnovijom iteracijom Infinite Shine-a. Besprijekoran završetak u obliku gela ima poboljšanu izdržljivost i nenadmašan sjaj. To je ono što nam svima treba za naše užurbane živote.”

CONVERSATION