F Sklopljeno strateško partnerstvo Festivala ULTRA Europe i AC Hotela by Marriott Split, evo što time dobivaju svi gosti - Totally Glamourous

Sklopljeno strateško partnerstvo Festivala ULTRA Europe i AC Hotela by Marriott Split, evo što time dobivaju svi gosti

 

U utorak je u AC Hotelu by Marriott Split održana svečana konferencija za medije u sklopu kojeg je najavljeno deseto izdanje Festivala ULTRA Europe.

To je ujedno bila i prilika za predstavljanje strateškog partnerstva između dvaju velikih brendova koji će na jubilarnoj godišnjici festivala elektronske glazbe Splićanima ali i gostima iz cijelog svijeta ponuditi sasvim novo korisničko iskustvo.

FestivalULTRA Europe i AC Hotela by Marriott Split u tom smislu će surađivati u segmentu sponzorstva, logistike i smještajnih kapaciteta za goste i VIP sudionike festivala, a čime se trasira put posve novom turističkom doživljaju Splita.

Split tijekom proteklog desetljeća održavanja Festivala ULTRA Europe nikad nije imao tako monumentalan hotel koji bi svojim kapacitetima i filozofijom evocirao identitet mladog i urbanog gosta. Upravo je to jedan od razloga što su se dva brenda spojila. Osim toga Dalmatia Tower u kojem je hotel smješten nalazi se u neposrednoj blizini Parka mladeži na kojem se održava festival, a zbog svoje visine na sam festival se pruža izniman panoramski pogled na grandiozne pozornice i festivalsku arenu čime svojim gostima pruža jedinstveno korisničko iskustvo”, kazao je Joe Bašić ispred tvrtke MPG Live, ekskluzivnog organizatora ULTRA Europe.

Generalni menadžer AC Hotela by Marriott Split, Damir Lukić, izrazio je zadovoljstvo sklopljenim partnerstvom najavivši i prigodne ponude za sve goste koji bi htjeli posjetiti ovogodišnji festival.

Iznimno nam je zadovoljstvo što je AC Hotel by Marriott Split službeni hotel Festivala ULTRA Europe i to upravo na deseto jubilarno izdanje u Splitu. U tom smislu pripremili smo i posebne ponude u kojima nudimo glamurozan smještaj i trodnevnu VIP ulaznicu za festival”, izjavio je Lukić.

Više o spomenutoj ponudi možete pogledati OVDJE.

Spomenimo kako su na jučerašnjoj konferenciji sudjelovali državni tajnik u Ministarstvu turizma Josip Pavić, dožupan Splitsko-dalmatinske županije Stipe Čogelja, direktorica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije Ivana Vladović, direktorica Turističke zajednice grada Splita Alijana Vukšić, pročelnica Službe za razvoj grada Splita Antonija Eremut Erceg te organizatora Festivala ULTRA Europe u Hrvatskoj Joe Bašić.

CONVERSATION