F Biologique Recherche: Platysma - Totally Glamourous

Biologique Recherche: Platysma



Steznik za bradu s učinkom »liftinga« za redefiniranje ovala lica 

Inspiriran medicinsko-estetskom tehnikom liftinga, Biologique Recherche je razvio masku Platysma. Istinsko rješenje protiv opuštenosti, ova je maska posebno osmišljena za djelovanje na pojavu spuštenosti kože. Natopljena formulom s viso- kom koncentracijom aktivnih sastojaka protiv ptoze, za podizanje i učvršćivanje kože, ona pruža istinski učinak »liftinga«. Volumeni lica postaju skladniji, a oval redefiniran. 

Kao i svi organi, koža je podložna starenju. Ona je istinska zaštitna barijera i s vremenom prolazi kroz brojne promjene. Lice postaje naborano, gubi volumen i opušta se. Zbog labavljenja kože, lice gubi svoj uobičajeni oblik i može izgledati estetski neuravnoteženo. 

Istinska inovacija protiv opuštanja, Platysma je posebno osmišljena da djeluje na oval lica. U samo jed- nom tretmanu kombinira prednosti antigravitacijske maske i maske protiv ptoze za redefinirane konture lica, skladnije volumene i vidljivo redefiniranu liniju čeljusti. 

PREPORUČENA NJEGA ZA TRENUTNA STANJA KOŽE© S OPUŠTENIM KONTURAMA

Zahvaljujući rastezljivosti tkanine i svom univerzalnom obliku, Platysma se prilagođava svakom licu i omogućuje savršeno privijanje uz područje ispod brade, osiguravajući stalno prianjanje tijekom cijelog nošenja za optimi- ziranu učinkovitost. 

Obogaćena peptidima slatke bijele lupine, ekstraktom smilja i morskim egzopolisaharidom iz mora Iroise, aktivnim sastojcima protiv ptoze par excellence, djeluje protiv gravitacijske sile za bolje strukturirano i funkcionalno očuvanje kožnog tkiva. Tako volumeni ponovo postaju skladniji, a oval lica redefiniran. 

S djelovanjem liftinga, oslonjenim na kompleks crvenih algi i plod tare, kao i ekstrakt manioke, pruža istinski učinak zatezanja. Crte lica trenutačno postaju zategnute, konture vidljivo redefinirane i pravilnije. Naposljetku, aktivni sastojci za učvršćivanje pomoći će zategnuti kožu, zagladiti kožno tkivo te pojačati tonus za zadržavanje i poboljšanje ovala lica. 

Testiranje upotrebe: 
• 85% sudionika smatra da proizvod vraća napetost kože* 
• 80% sudionika smatra da je koža vidljivo zategnuta* 
• 75% sudionika primjećuje efekt liftinga na donjem dijelu lica* 
• ublažavaju pigmentacijske mrlje. 

* Test upotrebe proveden na 20 dobrovoljaca u dobi od 46 do 69 godina koji pate od pojave ptoze, nakon jednokratnog nanošenja proizvoda tijekom 20 minuta. 

Testiranje učinkovitosti: 
• učinak protiv ptoze: 6,9% smanjenja opuštenosti obraza nakon jednog nanošenja. 


3 PRAVCA DJELOVANJA AKTIVNIH SASTOJAKA 

Djelovanje protiv ptoze 

Ekstrakt smilja, morski egzopolisaharid iz mora Iroise i peptidi slatke bijele lupine osiguravaju strukturno i funkcionalno oču- vanje kožnih tkiva za skladnije volumene i redefiniranje ovala lica.

Učvršćujuće djelovanje 

Biljni sok crne mahunice i ekstrakt raži potiču sintezu glavnih sastavnica izvanstanične matrice. Poboljšavaju bio- mehanička svojstva kože, koja obnavlja elastičnost i čvrstoću. 

Djelovanje liftinga 

Kompleks crvenih algi, ekstrakt ploda tare i ekstrakt manioke stvaraju nevidljivu mrežicu na koži za trenutačni učinak zatezanja i liftinga. Zajedno djeluju na smanjivanje opušteno- sti kože redefiniranjem kontura lica. 

PREDNOSTI NJEGE 

Platysma sadrži brojne prednosti: 

• smanjuje pojavu ptoze lica 
• mehanički zateže oval lica 
• pruža trenutačni učinak »liftinga« 
• redefinira liniju čeljusti 
• popravlja konture lica. 

PREPORUKE ZA UPOTREBU 

Za pojačanje učinka maske Platysma, ona se može koristiti u kombinaciji sa steznikom za bradu da bi se potaknulo prodiranje aktivnih sastojaka i opti- miziralo djelovanje na reljef i volumen lica. Masku Platysma nanesite na lice prema uputama na vrećici. Zatim postavite steznik.
 
Oval lica: za ciljano djelovanje na područje čelju- sti, postavite trake steznika s obje strane u razini ovala lica. 

Podbradak: za tretman učvršćivanja područja ispod brade, postavite jednu traku steznika ispod brade, a drugu iznad vrata. 

Nakon 20 minuta skinite trake steznika brade, a zatim i masku. Pokretima zaglađivanja iznutra prema van, od vrata do vrha lica masirajte kožu da upije višak proizvoda. Potom možete nastaviti s fazom njege: nanesite Sérum Matriciel Visage i Crème ADN Métamorphique.

CONVERSATION