F Weightless Volumizing Shampoo + Conditioner - Totally Glamourous

Weightless Volumizing Shampoo + Conditioner
PHILIP B. BOTANICALS PREDSTAVLJA 
WEIGHTLESS VOLUMIZING SHAMPOO +CONDITIONER 
HIDRACIJA + VOLUMEN ZA SVE TIPOVE KOSE 


ZAMISLITE 
Šampon i regenerator na osnovi micelarne tehnologije nježno čiste i raspliću kosu, dajući joj čudesni volumen i punoću. 

ŠTO JE TO 
Ispunite kosu bestežinskom biljnom hidracijom za dodatnu punoću i bujnost. Šampon Weightless Volumizing Shampoo sadrži molekule koje razgrađuju čestice prljavštine i drugih nakupina, ne oduzimajući kosi esencijalnu vlažnost. Regenerator Weightless Volumizing Conditioner je ultra lagani proizvod za rasplitanje koji se fokusira na oštećena područja, dodajući poput pera laku vlažnost da bi kosa bila glatka, zdrava i sjajna. 

• Savršen svakodnevni šampon i regenerator za cijelu obitelj: ispunjena zdravim i korisnim biljnim sastojcima, blaga pjena nježno uklanja masnoću i ostatke proizvoda, a istovremeno čuva esencijalnu vlagu. 
• Aktivni biljni djelatni sastojci (ružmarin, suncokret, aloja) regeneriraju i raspliću kosu bez otežavanja. 
• Prožeti cvijetom magnolije, koji našim proizvodima Weightless Volumizing Shampoo i Weightless Volumizing Conditioner daju svjež, ugodan miris. 
• Sigurni za bojanje i keratinski tretman. 

EKO PREPORUKE 
Philip B. Weightless Volumizing Shampoo i Weightless Volumizing Conditioner sigurni su za bojanje i keratinski tretman; formulirani su u SAD-u s niskim ugljičnim otiskom. Biljni proizvodi koje koristimo potječu iz odgovornih izvora i sva se pakiranja mogu reciklirati. 

NAČIN UPOTREBE 
Šampon nježno umasirajte u mokru kosu. Ostavite pjenu da djeluje 1–3 minute. Isperite. Nanesite regenerator, ostavite 1–3 minute, raščešljajte. Isperite. 

GDJE KUPITI 
Parfumerija Lana, Ilica 25, Zagreb 
Frizerski salon Glamour, Medvedgradska 39, Zagreb 
Parfumerija Lana, Kralja Tomislava 5, Split 
Amber Niche, Đure Šporera 5a, Rijeka 

O PHILIP B. 
Kao vrhunski holivudski stručnjak za njegu kose, Philip B. je stekao međunarodnu slavu zahvaljujući svojem vizionarskom pristupu tretmanima kose, vlasišta i njezi tijela. Njegovi nagrađivani preparati, svi temeljeni na čistim biljnim i eteričnim uljima u snažnim koncentracijama koje nisu uobičajene u ovoj vrsti proizvoda, presudno su promijenili način na koji doživljavamo luksuznu njegu kose i kože.

CONVERSATION