F Kingston najavljuje nove Server Premier DDR5 module - Totally Glamourous

Kingston najavljuje nove Server Premier DDR5 moduleKingston Technology Europe Co LLP, podružnica Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rješenjima, danas je najavila izdavanje svog 32GB i 16GB Server Premier DDR5 5600MT/s i 5200MT/s ECC bez buffera s DIMM-ovima i ECC SODIMM-ovima. 
Više od 35 godina Kingston je brend memorije kojemu vjeruju vodeći proizvođači poslužitelja i najveći svjetski podatkovni centri. Server Premier je Kingstonovo standardno industrijsko memorijsko rješenje za poslužiteljsku klasu koje se prodaje prema specifikacijama za korištenje u otvorenim sistemima, a posjeduje validaciju Intelove platforme od strane kvalificiranih vodećih proizvođača matičnih ploča/sustava. Uz zaključani BOM (Bill of Materials) koji obezbeđuje dosljednost brenda i reviziju primarnih komponenti (uključujući DRAM, PMIC, SPD hub, termalne senzore i PCB), sva Kingstonova memorijska rješenja poslužitelja su 100% testirana i podvrgnuta rigoroznom dinamičkom snimanju procesa koji je dizajniran kako bi se prepoznali kvarovi u ranom životu, u tvornici. 

Server Premier značajke uključuju: 
● Zaključani Bill of Materials (BOM) 
● Obavijesti o zamijeni dijelova (PCN) – 90 dana 
● 8Q preglednost plana puta
● Validacija platforme 
● Kvalifikacija vodećih proizvođača poslužiteljskih matičnih ploča
● Ograničeno doživotno jamstvo 
● Vodeća usluga i podrška u industriji

"Ponosni smo što možemo najaviti dostupnost brzina DDR5 5600MT/s i 5200MT/s za ECC bez buffera s DIMM-ovima i SODIMM-ovima," rekla je Iwona Zalewska, DRAM poslovni menadžer, Kingston, EMEA. "Najnoviji Intel i AMD DDR5 sustavi koji podržavaju ECC moći će iskoristiti prednosti poboljšanog integriteta podataka dostupnog s ovim novim modulima." Uz on-die ECC (ODECC) koji se nalazi u svakom DDR5 DRAM čipu, ovi novi moduli imaju dodatni DRAM kako bi podržali algoritam ECC (Error Correction Code) na omogućenim Intel i AMD procesorima, pružajući poboljšani integritet podataka i stabilnost za mainstream i mobilne radne stanice.

O Kingston Technology Europe Co LLP 
Kingston Technology Europe Co LLP i Kingston Technology Company, Inc. dio su iste korporativne grupe ("Kingston"). Kingston je najveći svjetski neovisni proizvođač memorijskih proizvoda. Od velikih podataka, prijenosnih i osobnih računala, do uređaja temeljenih na IoT-u kao što su pametna i nosiva tehnologija, do projektiranja i ugovorene proizvodnje, Kingston pomaže u isporuci rješenja koja se koriste za život, rad i igru. Najveći svjetski proizvođači računala i cloud-hosting tvrtke ovise o Kingstonu za svoje proizvodne potrebe, a naša strast potiče tehnologiju koju svijet koristi svaki dan. Nastojimo razmišljati izvan naših proizvoda te vidjeti širu sliku, zadovoljiti potrebe naših kupaca i ponuditi rješenja koja čine razliku. Kako biste saznali više o tome na koji načine je Kingston s vama, posjetite kingston.com

CONVERSATION