F Parfem Chanel i novo slavno lice: Timothée Chalamet pojam je modernog muškarca - Totally Glamourous

Parfem Chanel i novo slavno lice: Timothée Chalamet pojam je modernog muškarcaZvjezdani uspon Timothéea Chalameta do međunarodnog priznanja započeo je njegovom izvedbom u filmu Call Me by Your Name. 

Što je potrebno da muški parfem Chanel postane još zanosniji? Imamo ideju! CHANEL sa zadovoljstvom potvrđuje da je Timothée Chalamet novi ambasador mirisa BLEU DE CHANEL. 

Legendarni plavi parfem Chanel ima novo zaštitno lice 
Zahvaljujući dinamičnoj energiji, sirovoj i profinjenoj, 27-godišnji francusko-američki glumac stekao je svjetski ugled na samom početku karijere. Osim svog odvažnog stila i besprijekornog šarma, Timothée Chalamet utjelovljuje vizionarski i oštri duh sljedećeg poglavlja BLEU DE CHANEL – riječ je o muškarcu koji se ne sputava uobičajenim granicama koje život postavlja i gleda izvan onoga što je vidljivo. Zvjezdani uspon Timothéea Chalameta do međunarodnog priznanja započeo je njegovom izvedbom u filmu “Call Me by Your Name” redatelja Lucea Guadagnina. 

Timothée Chalamet i parfem Chanel vizija su modernog muškarca 
Njegov razoružavajući, magnetski prikaz osigurao mu je nominaciju za Oscara za najboljeg glumca, a osvojio je i mjesto u povijesti kao treći najmlađi nominiran u toj kategoriji. U kratkom vremenu, Timothée Chalamet skupio je sjajan životopis bogatih i raznolikih izvedbi, radeći pod vodstvom najuglednijih holivudskih autora nakon početka karijere u off-broadwayskom kazalištu. Njegove najistaknutije uloge su bile u filmovima “Interstellar” Christophera Nolana, “Lady Bird” i “Male žene” Grete Gerwig, “Lijepi dječak” Felixa Van Groeningena, “French Dispatch” Wesa Andersona, “Ne gledaj gore” Adama McKaya te u međunarodnom blockbusteru “Dina” Denisa Villeneuvea i najnovijem Guadagninovom filmu “Bones and All”. Ove godine gledat ćemo ga u nastavku filma “Dina: Drugi dio”, koji fanovi željno iščekuju te kao slavnog Willieja Wonku u istoimenom filmu, filmskom glazbenom prednastavku na roman Roalda Dahla iz 1964. “Charlie i tvornica čokolade”. Poznati mladi glumac će uskoro glumiti i Boba Dylana u “A Complete Unknown” Jamesa Mangolda, čije snimanje počinje ovog ljeta. 

Timothée Chalamet snimio je reklamu za parfem Chanel koja očarava 
BLEU DE CHANEL prva je suradnja poznatog glumca i kuće CHANEL u ulozi službenog ambasadora mode i parfema kuće. Prkoseći predrasudama muške parfumerije, nadolazeća kampanja obilježava prekretnicu za Timothéeja Chalameta kao i za CHANEL, otvarajući nova poglavlja za njega kao modnu ikonu i za naslijeđe parfema BLEU DE CHANEL. Reklamna kampanja BLEU DE CHANEL u kojoj Timothée Chalamet nastupa u glavnoj ulozi, a koju je snimio Mario Sorrenti možete pogledati na CHANEL, a  najesen će uslijediti objavljivanje filma u režiji Martina Scorsesea.
CONVERSATION