F Kylie Jenner na Instagramu u kupaćem kostimu Ambinca hrvatske glumice i poduzetnice Eme Mur - Totally Glamourous

Kylie Jenner na Instagramu u kupaćem kostimu Ambinca hrvatske glumice i poduzetnice Eme Mur


Ova svjetska trend seterica prepoznala je dizajn i kvalitetu Ambinca kupaćih kostima 

Među svjetskim trend setericama zavladao je modni trend 100% made in Italy. Jedna od predvodnica tog trenda je Kylie Jenner. Jučer je na svom instagram profilu objavila svoje fotografije u Ambinca kupaćem kostimu kojeg su odmah prepoznali mnogi talijanski modni znalci. Vijest o velikom uspjehu mladog modnog brenda prenijele su mnoge talijanske novinske kuće. Kylie Jenner ima na svom Instagram profilu čak 396 milijuna pratitelja i svojom će objavom sigurno utjecati na još veću prepoznatljivost modnoga brenda Ambinca. 

Sve to je veliko priznanje našoj poduzetnici i glumici Emi Mur, a ujedno i garancija da je sa svojim modnim brendom na pravome putu. 

Ambìnca: Kylie Jenner nosi luksuzne kupaće kostime poznate tvrtke 

Ambìnca, održivi luksuzni brend kupaćih kostima, danas je stekao međunarodno priznanje nakon što je na svom Instagramu Kylie Jenner podijelila svoje inspirativne fotografije, na kojima nosi jedan od njihovih izvanrednih modela kupaćih kostima. Brend kupaćih kostima ponosno se može pohvaliti oznakom "100% Made in Italy", nudeći savršen spoj elegancije i održivosti. 


Kylie Jenner pokazala je Ambìncino iznimno umijeće izrade i održivosti. Ručno izrađena s brižljivom pažnjom za detalje, svaka kreacija utjelovljuje bit talijanske izrade dok istovremeno prihvaća etičke i ekološke prakse. 

Potpora globalno relevantne osobe kao što je Kylie Jenner dodatno će potaknuti rast brenda. Ambìncina predanost očuvanju okoliša očituje se u korištenju visokokvalitetnih i ekološki prihvatljivih materijala iz Italije. Kombinirajući tradicionalne zanatske tehnike s modernim inovacijama, brend slijedi bit talijanskog umijeća dok smanjuje svoj ekološki otisak. 

Dok Ambìnca nastavlja stvarati trendove u modnoj industriji, brend ostaje predan pomicanju granica i redefiniranju luksuznih kupaćih kostima. Sa svojim održivim praksama, bezvremenskim dizajnom i podrškom utjecajnih osoba poput Kylie Jenner, Ambìnca je spremna ostaviti trajan dojam na globalnoj modnoj sceni. 

CONVERSATION