F Ljetni #outfitinspo by Guess - Totally Glamourous

Ljetni #outfitinspo by Guess


Vrući ljetni dani jednostavno mame na odlazak u grad i ispijanje kave s frendicom u omiljenom kafiću, a lude noći idealne su za neponovljive izlaske. Nedostaje li vam ideja za nove outfite, poznati modni brend Guess donosi inspiraciju za vrhunske kombinacije. 

Bili na moru, usred gradske vreve ili nekoj dalekoj destinaciji, volimo se poigrati modnim kombinacijama, a upravo nam zanimljiva mjesta mogu biti inspiracija. Možda još nismo na godišnjem odmoru ali nas mašta može odvesti na neku egzotičnu lokaciju. Dojam će sigurno pojačati tropical vibe koji prevladava ovog ljeta. Cvjetni uzorak, jarke boje i ženstveni modeli uklapaju se baš svugdje i dodatno ističu našu preplanulost. Volite li maxi haljine, uz mudar odabir modnih dodataka možete ih višestruko iskoristiti. Mala promjena visine potpetice iz dnevnog ritma prebacit će vas u večernji đir. Jednaku formulu možemo iskoristiti i kad su kombinezoni u pitanju. Zamislite kakav će dojam ostaviti prozračni bijeli kombinezon koji ćete danju kombinirati s must have detaljem - cekerom te sandalama u boji, a koji će uz efektnu torbicu i komade nakita te vrtoglavo visoke potpetice i navečer izgledati senzacionalno. Ustvari, vi ćete tako izgledati. 

Omiljeni ljetni materijali u službi maksimalnog osjećaja ugode!

Malo čipke, lagana pletenina, lan, viskoza, svila... Ove materijale obožavamo nositi ljeti, a visoke temperature ih doslovno zazivaju. Želimo se osjećati dobro i odjenuti ono što nam stvara ugodu. Jeste li primijetili kako genijalno izgleda pletivo, u svim kombinacijama? Tamno, svijetlo, neutralnih tonova... Laska baš svakoj figuri! U slučaju da još niste, vrijeme je da nabavite upravo jedan takav stajliš komad. Ženstvena varijanta za posebnu priliku bit će pun pogodak! Samouvjereno zakoračite u ljeto! Male modne lekcije neka samo dodatno pojačaju vašu kreativnost i zaigranost, a vaša osobnost će ionako dodati onaj neophodni final touch. 

Svoje favorite za ljetne outfite možete pronaći u Guess, Guess Accessories, Fashion&Friends store-u ili online na https://www.fashionandfriends.com/hr

CONVERSATION