F LJETO MOŽE POČETI – ELFS i Liburnia Hotels & Villas UZ BROJNA POZNATA IMENA PROSLAVILI TROSTRUKO OTVORENJE - Totally Glamourous

LJETO MOŽE POČETI – ELFS i Liburnia Hotels & Villas UZ BROJNA POZNATA IMENA PROSLAVILI TROSTRUKO OTVORENJE
Ambasadori dobrog stila u Opatiji bajnoj na otvorenju plaže, dućana i ljetne sezone! 

Najpoznatiji domaći modni brand ELFS, u suradnji s vodećom opatijskom hotelskom kompanijom Liburnia Hotels & Villas, pripremio je ovog vikenda niz zabava za pamćenje i na najljepši mogući način obilježio tri bitna događaja za opatijski hotel Ambasador*****: otvorenje Opatijskog ELFS dućana čiji je dom hotel Ambasador, otvorenje novouređene plaže hotela Ambasador i otvorenje sezone ljetnih radosti ELFS & Liburnia & Villas pool partyjem na bazenu hotela Ambasador. 

Brojna poznata lica uveličala su otvorenje šestog ELFS dućana u Hrvatskoj nakon čega je uslijedilo otvorenje novouređene najljepšeplaže na Jadranu. Plaža hotela Ambasador zasjala je punim sjajem i ugostila ELFS večeru u bijelom pod zvijezdama sa zvijezdama. Ova stylish večera bio je najbolja najava za sve ono što slijedi – uživanje u moru, svitanjima i zalascima sunca, bezbrižnosti i morskimradostima – vrijeme je za još jedno nezaboravno ljeto i još jedan ELFS & Liburnia & Villas pool party! 
Za ovogodišnju lokaciju partyja drugu godinu za redom odabran je Hotel Ambasador, jedan od najpopularnijih hrvatskih hotela s čije se predivne terase se pruža impresivan pogled na cijeli Kvarner. Glamurozna Opatija i impresivna predivna terasa hotela Ambasador oduševili su i brojne domaće ljepotice koje su se okupile na ovogodišnjem ELFS & Liburnia Hotels & Villas pool partyju. 

Tara Thaller, Renata Sopek, Neven Ciganović, Iris Androšević, Borna Kotromanić, Josipa Pavičić, Katarina Smolić, Nika Pavičić, Lorena Đurišić, Tomislav Petranović, Ivana Mišković, Lana Gržetić, Iva Gradišer, Ivan Čosić, Dora Beker, Stefan Modrić, Anamaria Raić, Laura Deari, Marijana Kusić, Sandi Imerović, te brojni drugi, zabavljali su se uz plesnu glazbu na partyju kakav znaju prirediti samo ELFS. 

Plesnim ritmovima okupljene su zabavljali DJ Nikola Z Kukurini i saksofonist Tonči Trinajstić. 

Kako bi uzvanici koji su stigli na još jedno ELFS druženje mogli opušteno uživati, pobrinuo se idealan domaćin Liburnia Hotels & Villas. Party se održao uz bazen njihovog hotela Ambasador, lokaciji za koju bez rezerve možemo reći da ima jedan od najljepših pogleda u Hrvatskoj. Elegantna Opatija kao na dlanu, a u daljini plavetnilo i pogled na kvarnerske otoke. Zanimljivo je da se iz svake sobe u hotelu Ambasador pruža predivan pogled na cijelo okruženje, a uživanje u svim blagodatima ove regije počinje doručkom uz birane namirnice lokalnih OPG-ova, nastavlja se opuštanjem uz osvježavajuća pića i koktele na plaži i bazenu s pogledom, a nikako se ne smije propustiti i fine dining iskustvo restorana Cubo u kojemu se poznati kvarnerski škampi pripremaju na posebne načine u raznim varijacijama. 
Ljubav modne i auto industrije već je odavno poznata, a kada taj par čine Mercedes-Benz i ELFS, za najisčekivaniji modni događaj ljeta s razlogom se tražila ulaznica više. Mercedes-Benz Auto Gašparić, pridružio se partyu modelom Mercedes-Benz EQB, a riječ je o izrazito svestranom potpuno električnom SUV-u, koji je prvi kompaktni model iz Mercedes-Benza i koji donosi sjaj te kvalitetu većih Mercedes-Benzovih SUV modela u upravljivijem i pristupačnijem paketu pokretan električnom energijom. 

Idealne zdrave obroke za ljetnu formu i savršenu figuru u omiljenom kupaćem kostimu priprema Nutribullet koji se može pronaći u ponudi sljedećih prodajnih partnera: Elipso, Emmezeta, Harvey Norman, Links, ekupi, Nama, Sancta Domenica, Svijet medija i Tehno Mag. 

Dodatna doza vitamina i hidratacije dolazi iz osvježavajućih napitaka Jana Vitamin. Osvježenje uz atraktivni bazen dolazi i u obliku ljetnih koktela na bazi svježeg aromatičnog talijanskog prosecca Bottege,tonika Thomas Henry i Freixenet pjenušaca.

CONVERSATION