F Najljepša na Kvarneru za izbor Miss Hrvatske je Andrea Bošnjak! - Totally Glamourous

Najljepša na Kvarneru za izbor Miss Hrvatske je Andrea Bošnjak!


U Marini Mitan u Novom Vinodolskom izabrana je Miss Primorsko-goranske županije za Miss Hrvatske za Miss svijeta 2024 pod generalnim pokroviteljstvom JO-DA nekretnina. Smještena u uvali Muroskva na obali Vinodolskog kanala, Mitan Marina se u punom smislu riječi nalazi na pragu lijepog Jadrana, a nasuprot njoj niz je jadranskih otoka. Upravo na tom mjestu izabrana je najljepša okrunjena tijarom Infinity designa koju će dobiti I sve finalistice županijskih izbora za Miss Hrvatske.

Dvadesetogodišnja Andrea Bošnjak iz Rijeke će predstavljati PGŽ na izboru za Miss Hrvatske. Ona je studentica turističkog menadžmenta u Opatiji, od malih nogu je zaljubljena u svoj rodni kraj i sve ljepote koje kvarnersko područje pruža pa je jedini logični slijed bio da se u životu ubuduće bavi turizmom. U slobodno vrijeme Andrea voli šetati, boraviti u prirodi i družiti se s prijateljima, a od sporta joj je draga atletika. Njezinim pratiljama proglašene su osamnaestogodišnja Chiara Šargač iz Novog Vinodolskog kao prva pratilja i devetnaestogodišnja Ana Alagić iz Rijeke kao druga pratilja. “U godini u kojoj se obilježava 145 godina turizma i niz obljetnica vezanih uz turizam do kraja lipnja Turistička zajednice Grada Novi Vinodolski će organizirati brojna dogadanja. Jedno od njih je i izbor za Miss Primorsko-goranske županije na koji sam posebno ponosna”, kaže Iva Bruketa, organizator ovog županijskog izbora ljepote. 

Deset lijepih djevojaka konkuriralo je za titulu najljepše te pokušalo izboriti pobjedu i svoje mjesto u finalu Miss Hrvatske sljedeće godine budući da na ovogodišnji izbor ide Lana Krnić, Miss PGŽ 2022. Kandidatkinje su nosile kreacije OrMar , Kalisi design, MIAU Couture i Ghetaldus Rijeka naočale, a uljepšavao ih je frizerski salon Chic by Mimi, My Way i IBEAUTY Studio. 

Program je vodio Davor Garić, a nastupili su Martina Majerle i DJ Tommy. Izbor se održao pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije, Grada Novi Vinodolski, Turističke zajednice Novi Vinodolski, Turističke zajednice Crikvenica, Grada Kraljevica, Turističke zajednice Grada Kraljevica, Grada Bakra te Turističke zajednica Grada Bakra u organizaciji Ive Brukete i njezinog Infinity tima. U Novi Vinodolski stigla je i Iva Loparić Kontek, vlasnica licence izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta. “Pred nama je još 11 županijskih izbora. 

U potrazi za novom Miss Hrvatske proći ćemo od Dalmacije,Slavonije ,središnje Hrvatske i Like. Predstavnica Hrvatske na izboru za Miss svijeta će biti izabrana na velikom finalu 27.11. u Zagrebu kada ćemo proslaviti i naših 30 godina postojanja”, govori nam Kontek. Dosadašnje finalistice su prekrasne,pametne i talentirane mlade djevojke koje će se pokazati i kroz natjecanja u kategorijama sport, talent, multimedija, intervju i modeling na pripremama početkom listopada i uz pomoć mentora pokušati osigurati mjesto u top 5 najljepših finalistica.

CONVERSATION