F PHILIP B: DETANGLING TONING MIST - Totally Glamourous

PHILIP B: DETANGLING TONING MISTOBNAVLJANJE pH-VRIJEDNOSTI, BEZ ISPIRANJA 


ZAMISLITE: lagani sprej za svakodnevnu upotrebu koji raspliće kosu, čini je sjajnom i bez neposlušnih vlasi. Savršen za sve tipove kose. 

ŠTO JE TO: lagani vodenasti tonik bez ispiranja koji prilagođava pH vode iz slavine kako bi se zatvorile kutikule vaše kose, za nevjerojatno gladak i sjajan završni rezultat. Povećava podatnost i sjaj. Poprskajte na čistu mokru kosu ili upotrebljavajte u bilo kojem trenutku za oživljavanje frizure! 

GLAVNI SASTOJCI: 
• jabučni ocat, prirodni adstrigent, uravnotežuje pH 
• eterična ulja razmrsuju kosu, uklanjaju kovrče i statički elektricitet 

EKO UVJERENJE: Philip B. Detangling Toning Mist je siguran za bojanje i tretman keratinom, proizveden je bez ispitivanja na životinjama i formuliran u SAD-u s niskim ugljičnim otiskom. Biljke koje koristimo nabavljene su iz održivog uzgoja i sva se ambalaža može reciklirati. 

KAKO SE UPOTREBLJAVA: Dobro protresite. Nakon pranja kose i njege s regeneratorom, lagano poprskajte Degangling Toning Mist kroz sredinu pramenova i na vrhove. Utisnite u kosu, osušite ručnikom i oblikujte kao i obično. 

GDJE GA MOŽETE KUPITI: 
Lana Niche Perfumery, Ilica 25, Zagreb 
Lana Niche Perfumery, Kralja Tomislava 5, Split 
Parfumerija Lana, Bartola Kašića 8, Zagreb 
Frizerski salon Glamour, Medvedgradska 39, Zagreb 
Amber Niche, Đure Šporera 5a, Rijeka 
Radisson Blu Resort & Spa, Put Trstenika 19, Split 


O PHILIP B. 
Kao vrhunski holivudski stručnjak za njegu kose, Philip B. je stekao međunarodnu slavu zahvaljujući svom vizionarskom pristupu tretmanima njege kose, vlasišta i tijela. Njegovi nagrađivani preparati, svi temeljeni na čistim biljnim i eteričnim uljima u snažnim koncentracijama koje nisu uobičajene u ovoj vrsti proizvoda, presudno su promijenili način na koji doživljavamo luksuznu njegu kose i vlasišta.
 PHILIP OBJAŠNJAVA 

OSNIVAČ I KREATOR FORMULA PHILIP B. OBJAŠNJAVA 
ZNANSTVENU STRANU VAŠIH OMILJENIH PROIZVODA 

Koji je optimalni pH kose? 

pH kose i vlasišta važna je sastavnica za održavanje zdrave i sretne kose. Idealan pH kose treba biti umjereno kiselog stanja, otprilike između 4,5 i 5,5, da bi se očuvala ravnoteža, sjaj i glatkoća kose. Osnovni proizvodi za pranje, omekšavanje i tretmane kose osmišljeni su da pomognu u održa- vanju blago kiselog pH, ali mnoge stvari koje činimo svojoj kosi (kemijski tretmani za bojenje, toplinsko oblikovanje, tuširanje itd.) zapravo remete ovaj delikatni pH omjer za kojim čezne naša kosa. 

Zašto je važno održavati određenu pH-vrijednost? 

Kada su vlasište i kosa blago kiseli (između 4,5 i 5,5), kutikule se skupljaju i zadržavaju vlagu te su položene potpuno ravno. Ovo idilično stanje kosu čini mekom, sjajnom, gipkom i, što je najvažnije, poslušnom. Voda iz slavine, čiji je pH često 7,5 ili viši (lužnat), uzrokuje ponovno rastvaranje zatvorenih kutikula. Kada je kutikula vlasi otvorena, dolazi do gubitka vlage, blijeđenja boje, kovrčanja i zamršenosti. 


Kakvi su učinci tvrde vode na kosu? 

 Ako živite u velikom gradu, možete biti prilično sigurni da koristite tvrdu vodu (pH 8,5 i viši). Viši, lužnatiji pH kose će poremetiti ravnotežu vaše kose i vlasišta na vrlo opipljiv način: kosa će biti zamršena, kovrčava, bez sjaja i suša na dodir. Tvrda voda sadrži visoku koncentraciju otopljenih minerala, uključujući kalcij ili magnezij, koji s vremenom stvaraju film na kosi, sprječavajući vlagu da uđe u nju. Također može uzrokovati nakuplja- nja na vlasištu, izazivajući perut i svrbež. 


Koje proizvode preporučujete za održavanje optimalnog pH? 

pH-vrijednost vaših proizvoda može poboljšati ili upropastiti vašu kosu. Srećom, većina suvremenih proizvoda za njegu kose i kože ima uravnote- žen pH. Voda iz slavine je zapravo ta koja poništava ono što vaš proizvod čini tijekom pranja i zbog čega je nakon pranja važan korak toniziranja s proizvodom Detangling Toning Mist


Detangling Toning Mist je višenamjenska maglica za kosu pod stresom koja je sklona zaplitanju. Ovaj proizvod sadrži jabučni ocat koji trenutačno obnavlja optimalnu pH ravnotežu kiseljenjem i zatvaranjem omotača kutikule za sjajni završni rezultat koji je svilenkast na dodir i izrazito odražava svjetlost. Njegova je funkcija istovjetna razlogu zašto upotrebljavamo tonik nakon čišćenja kože – da bismo suzili pore i smanjili njihovu vidljivost. 


 Philip Explains Detangling Toning Mist 
 Philip B. Botanicals YouTube Channel

CONVERSATION