F Trudna Lindsay Lohan zablistala na naslovnici časopisa - Totally Glamourous

Trudna Lindsay Lohan zablistala na naslovnici časopisa


Lindsay Lohan proživljava najljepše dane i na privatnom i na poslovnom planu. Glumica je trudnoću držala uglavnom privatnom, ali sada se odlučila za glamurozni photo session.
 
Nakon što se posljednjih godina počela vraćati u svijet glume, Lindsay Lohan (36) sada proživljava najljepše dane života na privatnome planu, dok je trudna sa svojim prvim djetetom. 

Trudna Lindsay Lohan pozirala je za naslovnicu časopisa 
Bivša dječja zvijezda svoju trudnoću držala uglavnom privatnom, tek bi tu i tamo podijelila neku slatku fotografiju sada je odlučila da je prije dolaska bebe vrijeme da se u blaženome stanju fotografira u punome sjaju. To je i učinila, a na novoj naslovnici časopisa Allure izgleda glamurozno kao i uvijek te otvara priču o uzbudljivoj novoj fazi svog života. Lindsay Lohan krasi naslovnicu u crnoj Versace haljini ukrašenoj šljokicama, s pletenom kapuljačom kroz koju jedva proviruje njezina prepoznatljiva crvena kosa. 

Trudna Lindsay Lohan jedva čeka postati mama, a traži savjete od slavnih prijateljica
“Jedva čekam vidjeti kakav je to osjećaj i kako je biti mama“, rekla je u intervjuu, priznajući da je tijekom trudnoće imala sklonost plakanju više nego inače. “Suze od sreće. Takva sam ja”, tvrdi ona i dodaje: “Iako su to sad vjerojatno djetetove emocije“. Otkriva da je tražila savjete od drugih zaposlenih mama – osim trudnoće, Lindsay je također usred svog povratka, tzv. “Lohanesanse” kako su je prozvali fanovi – i otkrila je što joj je savjetovala kolegica iz filma Freaky Friday Jamie Lee Curtis. Kaže da joj je svježa oskarovka rekla: “Samo nosi bebu sa sobom i sve će biti u redu.” Njih dvije trenutno dogovaraju nastavak filma “Freaky Friday“, koji je 2003. zaradio više od 160 milijuna dolara diljem svijeta, a u kojemu su Lindsay Lohan i Jamie Lee Curtis glumile kćer i majku koje zamijene mjesta. 


Danas živi u Dubaiju
Lindsay Lohan je također progovorila o tome kako bi moglo izgledati odrastanje njezine bebe. Već sada daje naslutiti da će se to događati daleko od medijskih reflektora koji su obilježili njezino djetinjstvo. Posljednjih osam godina Lindsay Lohan vodi miran život u Dubaiju, gdje je jednog ponedjeljka navečer upoznala svog supruga Badera, koji se bavi financijama. U intervjuu priznaje da mu je one noći kad su se upoznali rekla: “Osjećam se kao da si ti osoba s kojom ću biti zauvijek“. Glumica je govorila i o tome koliko joj godi život u gradu u kojemu su paparazzi zakonski zabranjeni, što joj je dobro došlo nakon burnoga života pred kamerama od rane dobi u Hollywoodu.

CONVERSATION