F Epic Drama najave za kolovoz 2023. - Totally Glamourous

Epic Drama najave za kolovoz 2023.


EPIC DRAMA (CEE) 
IZDVOJENO KOLOVOZ 2023 

Deset malih vojnika 
Ponedjeljak 7. kolovoza i ponedjeljak 14. kolovoza u 21:00 

1. sezona 
Broj epizoda: 2 x 90 Minutaža 
Naslov originala: And Then There Were None 
Godina: 2015 

'Deset malih crnaca' Agathe Christie najprodavaniji je kriminalistički roman svih vremena, a sada je adaptiran u televizijsku miniseriju. Radnja je smještena u 1939. godinu i dok je Europa na rubu rata, priča prati deset stranaca sumnjive prošlosti koji su pozvani na otok Soldier, izoliranu stijenu blizu obale Devona u Južnoj Engleskoj. Zbog žestoke oluje otok je odsječen od kopna, a tajanstveni se domaćini nisu pojavili. No svaki od gostiju optužen je za strašan zločin i kada jedan po jedan počnu tajanstveno umirati, shvate da je ubojica netko od njih. 

Detektiv Murdoch 
Nastavlja se od utorka 1. kolovoza u 21:00 

16. sezona 
Broj epizoda: 24 x 60 Minutaža 
Žanr: Zločin i misterij 
Naslov originala: Murdoch Mysteries 
Godina: 2022 

Na početku šesnaeste sezone detektiv Murdoch i dr. Ogden privikavaju se na život s malom Susannah. Crabtree je ostavio zaručnicu Effie Newsome pred oltarom nakon što je njegova tetka prorekla da će ženidba njome za nju značiti smrtnu presudu. Istodobno, čini se da je opasni otac Violet Hart, Maurice Majors, iznuđivao nju i njezina muža. Navodno je preminuo, no je li to stvarno istina? U međuvremenu, detektiv Watts nestao je s posla i iz Toronta, po svoj prilici sa svojim ljubavnikom, mesarom Jackom, i njegovim djetetom Samuelom. Drugi slučajevi u ovoj sezoni uključuju zavrzlamu sa slavnim piscima Rudyardom Kiplingom i Edith Wharton - i povratak Lucy Maud Montgomery - istragu o smrti ljubiteljice motocikala pri kojoj pomažu suparnički izumitelji William S. Harley i Arthur Davidson. Murdoch i dr. Ogden odijevaju jednostavnu odjeću i infiltriraju se u jednu ruralnu zajednicu kako bi nakon ubojstva mladog menonita stekli povjerenje i informacije u toj koloniji. 


Tematski blok: Ljeto zločina 
Svakog dana u kolovozu 

Na kanalu Epic Drama pripremamo uzbudljivo ljeto za vas. Pridružite nam se u ekskluzivnom nizu napetih krimića tijekom kolovoza. Udubite se u zamršene istrage inspektora Georgea Gentlyja i Endeavoura, otkrijte tajne u seriji 'Deset malih vojnika' i filmu 'Gospođica Fisher i Kripta suza', uživajte u maštovitim pustolovinama rješavanja zločina u serijama 'Moderne istrage gospođice Fisher', 'Gđica Marple' i 'Detektiv Murdoch' te putujte Europom uz serije 'Bečka krv', 'Pariška policija 1900.', 'Slike iz groba' i 'Babylon Berlin'. Krenite na putovanje prepuno napetosti i intriga uz naše Ljeto zločina!

CONVERSATION