F LJETNIM „DOLCE VITA“ PARTYJEM U OMIŠLJU NAJAVLJEN FESTIVAL SLADOLEDA! - Totally Glamourous

LJETNIM „DOLCE VITA“ PARTYJEM U OMIŠLJU NAJAVLJEN FESTIVAL SLADOLEDA!


Među posjetiteljima bili su i Damir Kedžo, Dino Bubičić, Edvin Liverić, Mile 
Butorac, Matea Frajsberger i mnogi drugi 

Poznati antički lokalitet Fulfinom Mirine u Omišlju bio je idealna kulisa za „Dolce vita“ ljetni party pun boja, mirisa, glazbe i dobre zabave! U „slatkom životu“ uživalo se u zalazak sunca, a sve se odigralo kao najava najslađeg ljetnog tjedna u kojem će glavna zvijezda biti omiljena hladna poslastica – sladoled!

Festival sladoleda ove će se godine održati od 10. do 16. srpnja, duž Ribarske obale i Lukobrana u Njivicama, kao i na vanjskim prostorima kampa Aminess Atea Camping resorta i lounge bara Veya u sklopu Veya hotela by Aminess. Sladoledno veselje posluživat će se na čak 17 „ice cream“ punktova, a gosti ljetnog partyija na Mirinama – brojni novinari, influenseri i osobe iz javnog života, imali su priliku isprobati aRoma Gelato Experience koji nudi 100% prirodan i ručno rađeni gelato za čiju se izradu koriste samo najkvalitetnije namirnice. 


Osim aRome i domaćih sladoledara, na Festivalu će se moći kušati i gelato Pri suncu by Nina Šarić, Valle Losca, Emma ice cream, Di Mare Desserts... sve najbolji brandovi kada je u pitanju jedan i jedini – sladoled! Bit će to rapsodija okusa koju svaki ljubitelj pravog gelata ne smije propustiti. 

Mirine Fulfinum – arheološki lokalitet stvoren za razna događanja 

Arheološki lokalitet Fulfinum Mirine već dugi niz godina pruža savršeno okruženje brojnim događanjima, baš poput ovoga u organizaciji Turističke zajednice Općine Omišalj i lifestyle portala Extravagant. Svi su gosti ostali oduševljeni lokacijom koja ove godine obilježava jednu važnu obljetnicu. 
„S obzirom na svoju povijesnu vrijednost i našu želju da lokalitet Mirine Fulfinum postane arheološki park kako bi ga što više približili posjetiocima, odabrali smo upravo ovu lokaciju za današnje druženje, a sve kako bi najavili 6. Festival sladoleda te Program Ljeta u Omišlju i Njivicama, ali i studijski dan koji će se povodom 50. Godišnjice otkrića Fulfinskog natpisa i otkrivanja pozicije grada, održati 19. srpnja, uz francusko-poljsko-hrvatsku radnu skupinu koja će pod vodstvom dr.sc. Morane Čaušević Bully provesti geofizička istraživanja lokaliteta“, rekli su nam u Turističkoj zajednici Općine Omišalj. 


Ljetno druženje na Mirinama uljepšale su dekoracije iz Momaxa, dok su neodoljivi duh prošlog vremena osigurali Vintage Experience automobili. Gosti su osvježenje, osim u aRoma gelatu potražili i u pićima poznatih brandova: Tosti1820, Cardamaro, Portofino, Art Spritz i Torlasco. 

Divan party u sanjivom ambijentu arheološkog lokaliteta, uz miris limuna, sladoled, gin i savršene dekoracije bio je odličan uvod u brojna ljetna događanja na području Omišlja i Njivica kojima se vesele brojni domaći i strani posjetitelji!

CONVERSATION