F Vrući ljetni ritmovi u novom hitu pop sastava CAMBI - Totally Glamourous

Vrući ljetni ritmovi u novom hitu pop sastava CAMBI


Jedini hrvatski muški pop sastav CAMBI predstavlja spot za pjesmu ‘Kad bi’ s kojom su se predstavili na ovogodišnjim Melodijama Jadrana. Već na prvo slušanje zaraznim ritmom osvojili su publiku koja ih je nagradila gromoglasnim pljeskom. 

Autor glazbe i stihova Ivan Huljić, pobrinuo se da CAMBI nakon dvije godine od singla 'Bambina Mia' ponovno ponudi pravi ljetni hit. 'Po prvi puta surađujemo s našim prijateljem i kolegom Ivanom Huljićem. 

Pjesma ima zarazan refren te spot koji na pravi način dočarava ljetnu atmosferu na plaži u dobrom društvu. Spot je sniman na prekrasnoj lokaciji beach bara Stari Resnik u Kaštel Štafiliću.', ispričao nam je Jure Nikolić. 

Jure, Sandro, Joško i Luka koji su srca publike osvojili svojim prvim megahitom ‘Zaljubljen’, za svoj su novi ljetni hit željeli uprizoriti atmosferu pravih ljetnih zabava. 

Njihovu viziju vrućih ljetnih ritmova i ovaj je put ostvario režiser Ivan Trpimir Lozić. 'S ekipom iz CAMBI-ja surađujem već treći put . Prijateljska atmosfera i dobra zabava razlog su zaista sjajnog finalnog proizvoda koji je zapravo ideja samih CAMBI-jevaca. 

Znali su točno što žele i upravo to smo na kraju i prikazali – pravu ljetnu atmosferu s kojom se svatko može poistovjetiti.', rekao je režiser. Pop sastav CAMBI čeka dugo toplo ljeto prepuno svirki koje će dodatno začiniti njihov novi ljetni hit.

CONVERSATION