F NOVO: 4711 Remix Electric Night - Totally Glamourous

NOVO: 4711 Remix Electric Night


4711 Remix Electric Night – 
Pump up the volume & show yourself! 

Party in the Club – and all eyes on you … 

Osjećaš se seksi, slobodno i bezbrižno plešeš uz zvuke glazbe. Sa svojom sjajnom odjećom i sjajnim usnama privlačis poglede u klubu. Osjećaš vibru, zatvaraš oči i uživaš u elektrizirajućem osjećaju pod reflektorima. Upravo ovdje, upravo sada je savršeni trenutak da se prepustiš i slaviš život. Jer ova noć tek počinje... Novi 4711 Remix Electric Night hvata raznolik svijet i čistu radost života svih dosadašnjih Remix verzija – i pritom pretvara noć u dan! U duhu „Pump up the volume!“ postaje još intenzivnije, tamnije i zavodljivije. Miris koji savršeno pristaje tvom samouvjerenom nastupu i s njegovim intenzivnim i neodoljivim karakterom ostavlja trajan dojam u klubu... Od početka listopada 2023, 4711 Remix Electric Night s prvim floralno-istočnjačkim mirisnim tonom i kao prvi Eau de Parfum u Remix kolekciji bit će dostupan. 

4711 REMIX – BE CRAZY, BE DIFFERENT – BE YOU! 

Znamo što pokreće mlađu ciljnu skupinu i to svake godine dokazujemo s našim osvježavajućim Remix mirisima! Pri tome ne uvjeravamo samo zanimljivim svjetovima mirisa koji bude želju za više - to je prije svega Remix način života koji uvjerava i one koji ga nose i cijelu industriju. Prije samo nekoliko mjeseci, mladi brend parfema nagrađen je na German Brand Award 2023 kao „Pobjednik“ u glavnoj kategoriji „Beauty & Care“. S Electric Night uranjamo u tajanstveni noćni život kako bismo pokazali sve što on nudi. Ovo Remix izdanje je tajanstveno, elektrizirajuće, ženstveno, seksi – i intenzivno! Jer kao potpuna novost, 4711 Remix Electric Night dolazi kao parfem koji traje posebno dugo, savršen za duge noći - i kao još jedna varijanta mirisa koju možete pronaći na policama u svako doba godine! 


Miris, elektrizirajući poput poljupca

Započnite zabavu: Upadljiv trio limuna, bergamota i crnog ribiza stvara živahan i voćni početak mirisa - postajući intenzivan početak za "prvi pogled"! Dok slijediš ritam, u srcu pulsiraju cvjetne impulse božura i zvončića koji se susreću s posebnim trenucima elektriziranja: jedinstvenim akordom ruža za usne koji daje seksi auru! Cedrovina, vanilija i jantar u osnovi pružaju kontrast i raznolikost, ostavljajući intenzivan osjećaj na tvojoj koži. Elektrizirajući miris koji ostavlja trajan dojam na plesnom podiju - s povećanom koncentracijom mirisnog ulja pruža još intenzivnije iskustvo mirisa za cijelu noć! 

Gornja nota 
Limun, Bergamot, Crni ribiz 

Srednja nota 
Božur, Akord ruža za usne, Zvončić 

Donja nota 
Cedrovina, Vanilija, Jantar 

florientalan - intenzivan – elektrizirajući 

„Doživi 4711 Remix Eau de Parfum za intenzivne trenutke. Florientalno-voćni miris s jedinstvenim akordom ruža za usne je savršeni završetak za tvoj izgled za zabavu i ostavlja trajan dojam u klubu - 
svi pogledi su upereni u tebe!" 
(Céline Barel, Parfumerka 4711 Remix Electric Night) 

Blistavi i elektrizirajući dizajn

Dizajn s ilustracijom svjetlucanja podsjeća na blistavi It komad s kojim ćeš sigurno privući sve poglede u klubu! Tamne, intenzivne boje i sofisticirane dorade vizualiziraju tajanstveni, zagrijani svijet zabave i istodobno se razlikuju od dosadašnje svijetle, šarene linije Remix mirisa. Apsolutni mamac za oči koji te priprema za tvoju noć u središtu pažnje s iznenađujućim susretima - pa započnimo zabavu!

4711 Remix Electric Night – dostupan od listopada 2023. 
Eau de Parfum Natural Spray 100 ml 19,95 €* 

* Preporučena maloprodajna cijena s PDV-om. 

Više informacija možete pronaći na www.4711.com, na Facebooku pod www.facebook.com/houseof4711 i na Instagramu pod www.instagram.com/4711. #4711 #remix

CONVERSATION