F Muškarci, znate li kako spriječiti opadanje kose? Pronašli smo liniju proizvoda koja vam u tome može biti najbolji saveznik - Totally Glamourous

Muškarci, znate li kako spriječiti opadanje kose? Pronašli smo liniju proizvoda koja vam u tome može biti najbolji saveznik

 

Kada pričamo o podizanju svijesti o muškom zdravlju, važan aspekt koji često ostaje u sjeni jest ispadanje i gubitak kose kod muškaraca. U pitanju je estetski problem koji može imati raznolike posljedice, a koji utječe na velik broj muškaraca diljem svijeta i često se javlja radi kombinacije genetskih, hormonalnih i okolišnih faktora.

Androgenetska alopecija često ima genetsku predispoziciju. Ako muškarac ima obiteljsku povijest gubitka kose, povećava se vjerojatnost da će se i sam suočiti s ovim problemom. Naime, geni utječu na osjetljivost folikula kose na hormone, posebice dihidrotestosteron (DHT). Hormonske promjene, osobito povećana razina spomenutog DHT, često su tako povezane s ispadanjem kose kod muškaraca. DHT može suzbiti normalan rast kose, dovodeći do stanjivanja i gubitka kose na vlasištu.

Isto tako, s godinama muškarci su skloniji gubitku kose. Proces starenja može utjecati na ciklus rasta kose, što rezultira slabljenjem i ispadanjem. Veliku ulogu u tome mogu imati i faktori kao što su stres, loše prehrana, pušenje koji mogu pogoršati problem ispadanja kose, odnosno ubrzati proces gubitka kose kod muškaraca koji su već genetski predisponirani.

No, tom problemu učinkovito je doskočio Cantabria Labs, vodeći svjetski brend u dermatološkim inovacijama, točnije njihova linija proizvoda Iraltone čiji je ekskluzivni distributer za Hrvatsku Humed pharma.

Osim što je ciljano stigla kao odgovor na problem ispadanja kose kod muškaraca, Iraltone linija razvijena je uz pomoć najsuvremenije tehnologije i prirodnih sastojaka, a koja se temelji na znanstvenim inovacijama s posebno razvijenim formulacijama namijenjenim obnovi zdravlja kose i vlasišta. U Iraltone liniji, čiji su proizvodi dermatološki testirani i odobreni, mogu se pronaći četiri saveznika u sprječavanju opadanja kose i stimulaciji rasta kose.

Iraltone Anti-Hair Loss Lotion

Ultra lagani losion koji jača rast kose i pomaže u kontroli prekomjernog gubitka kose. U pitanju je losion s trostrukim djelovanjem koji pomaže obnavljanju rasta kose i odgađanju akutnog gubitka kose. Djeluje na mehanizme uključene u prekomjerno ispadanje kose. Preporučuje se osobama koje pate od nedostatka gustoće i gubitka kose hormonalnog podrijetla, sezonskog ili povezanog s čimbenicima kao što su stres, loša prehrana, nedostatak sna ili starenje kose.

Iraltone® Fortifying šampon

Učvršćujući kremasti neiritirajući šampon koji pruža hidrataciju, sjaj i mekoću kosi. Šampon je kombinacija osnažujućih i antioksidativnih sastojaka koji djeluju na vlasište, pomažući potaknuti folikule dlake na njihov rast, jačanje keratina i obnavljanje vitalnosti i mekoće kose. Popravlja strukturu vlakana kose, štiteći i jačajući vlas iznutra. Sadrži sastojke koji ne iritiraju, a pročišćavaju ne oštećujući hidro-lipidni film, poštujući fiziološke karakteristike kose i vlasišta. Idealna je nadopuna protokolima protiv gubitka kose.

Iraltone® AGA kapsule

Dodatak prehrani formuliran za reguliranje problema kroničnog gubitka kose zbog hormonalnih problema. Jača vlakana kose, održava gustoću kose i ima snažno antioksidativno djelovanje. Iraltone AGA sadrži elemente u tragovima i vitamine koji pomažu u održavanju kose u normalnom stanju. Cink, bakar i selen zajedno s vitaminom C i E koji štite stanice folikula dlake od oksidativnog oštećenja.

Iraltone® Forte kapsule

Dodatak prehrani formuliran za reguliranje akutnog gubitka kose. Jača kosu i nokte zahvaljujući kombinaciji L-cisteina, neophodnog za proizvodnju keratina, i glutationa, snažnog antioksidansa koji čuva folikul dlake te vitaminu B5 i B6, bakru i cinku koji pomažu u održavanju kose i noktiju. Vitamin B6 sudjeluje u sintezi cisteina, sastavne aminokiseline keratina kose i noktiju.

Uzevši sve ovo u obzir, proaktivno djelovanje uz pomoć visokokvalitetnih proizvoda iz Iraltone linije može značajno doprinijeti borbi protiv ovog problema kod muškaraca.

Iraltone akcija „2+1 gratis“

Na webshopu Humed pharme i u odabranim ljekaranama u tijeku je Iraltone akcija „2+1 gratis“, pri čemu se kupnjom dvaju Iraltone proizvoda na dar dobije treći. Akcija vrijedi do isteka zaliha, a kombinacije su sljedeće:

IRAL- Forte: po cijeni 2 kupljene kutije Iraltone Forte kapsula = Iraltone Fortyfying Shampoo gratis

IRAL- AGA: po cijeni 2 kupljene kutije Iraltone AGA kapsula = Iraltone Sebum-Normalizing Shampoo gratis

IRAL- HL: po cijeni 2 kupljena Iraltone Anti-Hair Loss Lotiona = Iraltone AGA kapsule gratis

CONVERSATION