F Plavi podrum jedinstvenim jelovnikom odao počast aromama Manifesta - Totally Glamourous

Plavi podrum jedinstvenim jelovnikom odao počast aromama Manifesta

 

Jägermeisterov premium biljni liker Manifest priredio je gastro putovanje za connoisseure i influencere u proslavljenom fine dining restoranu Plavi podrum u Voloskom. Radi se o meniju od šest sljedova koji se može probati tijekom cijelog prosinca.

Plavi podrum kultni je vološćanski restoran s tradicijom dužom od 100 godina, a odlikuje ga vrhunska europska kuhinja koja spaja tradicionalno i moderno.

U našu primorsku tradiciju, te ponajbolje sezonske namirnice iz Istre i sa Kvarnera, uz naš tipičan gastronomski izričaj i potpis, sljubili smo Manifest i osmislili meni koji slavi njegov raskošni doživljaj”, izjavila je Daniela Kramarić, vlasnica restorana Plavi podrum i najbolja hrvatska sommelierka.

Manifesting Greatness

Glavni kuhar Mato Bebek goste je očarao harmonijom okusa i savršeno raspoređenim sljedovima, počevši od istarske kapesante koja ih je povela na gastro putovanje, preko hobotnice, sipe, škampa i brancina, sve do čokoladnog deserta koji im je pružio savršeno zatvaranje kruga. Nakon ručka, druženje se nastavilo u omiljenom opatijskom baru Bevanda gdje je bar guest shift odradio poznati berlinski barmen Kai Wolschke koji je za ovu priliku kreirao tri koktela dostupna za kušanje tijekom prosinca.

"Manifest je brend koji se usuđuje biti drugačiji, pisati svoja pravila, biti nekonvencionalan, istraživati i stvarati nešto novo. Drago mi je što smo danas svojim gostima priuštili jedno takvo gastronomsko putovanje, hrabro i beskompromisno, a istovremeno očaravajuće aromatično", rekla je Nadine Kramarić, senior brand managerica Jägermeistera.

Bezvremenski statement accessory

Ovom su prilikom Manifest i hrvatski modni brend Lokomotiva predstavili najnoviji rezultat suradnje, ekskluzivnu overnight putnu torbu koja odiše kvalitetom, elegancijom i luksuzom. Limitirano izdanje torbe svojim vrhunskim dizajnom i preciznom izradom savršeno utjelovljuje karakter oba brenda.

Nova orba je cabin size veličine pa možete s njom u avion, a dovoljno je prostrana da unutra stane sve potrebno za vikend putovanja. Izrađena je od luksuzne crne kože, a krase je s crni metalni detalji i decentno utisnut logotip Manifesting Greatness. Iznutra je podstavljena i ima praktičan pretinac, a na ručkama name tag. Torba se može nositi u ruci ili preko ramena.

"Lokomotiva i Manifest njeguju snažnu, a istovremeno profinjenu estetiku. Uživala sam u kreiranju ove putne torbe s dozom karaktera, stila i luksuza. Osim što dobro izgleda, torba je i vrlo praktična, a u nju će vam stati sve što trebate za vikend putovanje. Budući da se radi o ekskluzivnoj torbi, proizvedena je u iznimno maloj seriji pa svakako požurite po svoju", rekla je Lana Puljić, dizajnerica brenda Lokomotiva.

Limitirano izdanje weekend putne torbe uskoro dolazi u prodaju, a moći će se nabaviti u Lokomotiva showroomu na adresi Baureova 22.

CONVERSATION