F Prvi Fossil Group Summit tvrtke Kruna 2011 d.o.o. - Totally Glamourous

Prvi Fossil Group Summit tvrtke Kruna 2011 d.o.o.

Ovaj događaj, održan u prekrasnoj velikoj dvorani Riverside Garden u Zagrebu, predstavlja značajan korak u proširenju poslovanja s ciljem jačanja veza sa veleprodajnim partnerima te osnaživanja tržne pozicije tvrtke na hrvatskom tržištu.

Srdačno dočekani crvenim tepihom, gosti su imali priliku uživati u doručku i kavi dok su se upoznavali s vodećim predstavnicima tvrtke.

U ranim prijepodnevnim satima, direktor Mitja Erjavec započeo je službeni program, predstavljajući samu tvrtku Kruna 2011 d.o.o., istaknuvši njezine ključne uspjehe i ciljeve. Također, predstavio je i bitne osobe s dugogodišnjim i jedinstvenim iskustvima, čije usluge pružaju veliku podršku za najbolje prodajno iskustvo i pozicioniranje modnih brendova za satove i nakit u regiji.

PROČITAJTE: Kako izmjeriti zaručnički prsten kod kuće? 4 najjednostavnijih načina

Zdravko Škarica, direktor veleprodaje u Hrvatskoj, vodio je inspirativnu prezentaciju o Fossil grupaciji i njezinim brendovima, ističući posebno značenje partnerstva s Krunom 2011 d.o.o., naglašavajući prednosti ovog suradničkog odnosa.

Predstavljeni su vodeći svjetski poznati brendovi za satove i nakit, poput Fossila i Skagena. Jedna od istaknutih informacija jest, uspostavljanje suradnje Emporio Armanija i Fossil grupacije još davne 1997., kao i činjenica da je Fossil grupacija, Kruni 2011 d.o.o., ustupila ekskluzivnu licencu za satove i nakit Michael Kors i Diesel te Armani Exchange satove, poznate po stvaranju prepoznatljivih trendova. Nevjerojatna je i nova kolekciji Diesel Vert satova, stvorena s pomoću umjetne inteligencije.

Svi brendovi bili su izloženi očima promatrača na stolovima putem displaya, omogućujući tako gostima da uživo vide najnovije kolekcije i njihove raznolike mogućnosti. "Naša vizija je ojačati vezu s našim veleprodajnim partnerima, pružajući im ne samo proizvode visoke kvalitete, već i podršku i resurse koji će im pomoći u njihovom rastu i uspjehu", izjavio je Škarica tijekom prezentacije.

PROČITAJTE: Victoria Beckham prava je gospodarica prstenova! Predstavljamo njezinu nevjerojatnu kolekciju vrijednu milijune!

Neformalni trenutci omogućili su prisutnima priliku za umrežavanje, razmjenu ideja, iskustava te raspravu o budućim planovima suradnje.

"Ponosni smo na naše nove poslovne partnere. Nadamo se da će ovo druženje rezultirati dugotrajnim prijateljstvom i uvjereni smo da ćemo zajedno postići nove visine," istaknuo je direktor Erjavec.

Fossil Summit event nije bio samo prilika za proširenje poslovnih horizonta, već i za izgradnju snažnih veza između tvrtke Kruna 2011 d.o.o. i njezinih veleprodajnih partnera.

Ovaj uspješan događaj predstavlja tek početak nove faze partnerstva, te obećava pružanje vrhunske usluge i proizvoda veleprodajnim partnerima diljem Hrvatske. Kruna 2011 d.o.o. s ponosom gleda prema budućnosti, obogaćenoj novim prilikama za rast i zajednički uspjeh.

CONVERSATION