F Katarina Baban u nikad moćnijoj predstavi šokirala je gledatelje na premijeri vrsnom glumom - Totally Glamourous

Katarina Baban u nikad moćnijoj predstavi šokirala je gledatelje na premijeri vrsnom glumom

Katarina Baban i Vladimir Posavec Tušek briljirali su pod svjetlima reflektora i sinoć oduševili punu dvoranu na premijeri predstave „Iza paravana“ u Kazalištu KNAP. Pokazale su to i duge ovacije, koje su mnogo puta vraćale ovo dvoje glumaca na naklon.

katarina baban iza paravana

Ovo je iznad svih naših očekivanja i osjećaj je predivan - jednoglasno su ustvrdili glumci, dok su brojni komentari publike, koji su se nakon predstave mogli čuti, ponavljali – KNAP ima novu hit predstavu!

katarina baban iza paravana

Kazalište KNAP posjetili su brojni poznati kolege mlade glumice

Premijeru su podržala i brojna poznata lica kao što su: Petra Kraljev, Momčilo Otašević, Petra Kurtela, Martina Stjepanović, Bojan Jambrošić, Paolo Magelli, Mia Krajcar, Matija Prskalo, Goran Grgić, Zoran Vakula, Davor Meštrović, Csilla Barath Bastaić, Katarina Arbanas, Karmen Sunčana Lovrić

katarina baban iza paravana

Autorski tekst Dore Delbianco i u režiji Tihane Strmečki romantična je komedija, a u osnovi je priča o ljubavi, i to o onoj najljepšoj – iznenadnoj, neočekivanoj i spontanoj. Susret dvoje stranaca zauvijek mijenja njihove živote.

PROČITAJTE: Katarina Baban za HELLO! - Promijenila su se vremena; ne moraju se ničija divljanja trpjeti samo zato što je “talentirani genijalac”. Svi smo zamjenjivi.

Predstava IZA PARAVANA ostvarena je uz podršku udruge „Sve za nju“ te promiče važnost ženskog zdravlja i prevencije.

katarina baban iza paravana

Predstava u kojoj se publika ne prestaje smijati od prve do zadnje minute, a mnogi su prepoznali i neke detalje iz svojih života te pustili pokoju suzu, na repertoaru je već u subotu, 27. siječnja u 20 sati u Kazalištu KNAP.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan)

katarina baban iza paravana katarina baban iza paravanakatarina baban iza paravanakatarina baban iza paravana

CONVERSATION