F Aldo nova kolekcija prati trendove s modnih pista - Totally Glamourous

Aldo nova kolekcija prati trendove s modnih pista

 

Ne veselimo se proljeću samo zbog toplog i sunčanog vremena, nego i zbog novih kolekcija koje znače oslobađanje iz gležnjači i čizama i kombiniranje novih lepršavih outfita. Ove sezone pratimo veliki povratak ravnih cipela čemu se posebno veselimo jer nema ljepšeg od udobnog para dobrih cipela!  

 

Balerinke i mokasine su must have ovog proljeća

 

 

 

 

I dalje ćemo nositi balerinke, spoj elegantnog i praktičnog kojeg mnoge žene obožavaju upravo jer ih mogu nositi i u poslovnim, večernjim i dnevnim prigodama, a prije svega – udobne su i užitak ih je nositi. Ovog proljeća biramo minimalističke modele četvrtastog vrha te balerinke svijetlih boja, posebice neutralnih nijansi koje su ovladale proljetnim kolekcijama. Uz balerinke, go-to odabir za svaki užurbani dan će biti i Aldo mokasinke u kojima ćete lako trčati s poslovnog sastanka, obavljati stvari po gradu i poslije krenuti na večeru s prijateljicama, a cijelo vrijeme izgledati dotjerano i chic.

 

Mokasinke, naravno, neće nositi samo žene. Već dulje vremena su neizostavan par cipela svakog muškarca koji pazi na svoj izgled i voli pratiti trendove. Još jedan klasik muških cipela su i niske cipele koje odaju dojam otmjenosti, dotjeranosti i poslovnosti pa je razumljivo zašto ih muškarci tako vole.

 

 

Aldo balerinke AMANDINE SYN SMOOTH - bež 1Aldo balerinke AMANDINE TEX TWEED - plava 1Aldo mokasine DERENA LEA NUBUCK - bež 1Aldo mokasine CRERAS LEA SUEDE - siva 1Aldo mokasine IGORS LEA SUEDE - plava 1

 

 

Mary Jane modeli i neizostavne cipele na petu

 

 

  

 

Slatki i udobni Mary Jane modeli cipela na petu odlično se slažu s čarapama i najlonkama, baš kako su i nošene prije nego su ušle u svijet mode i stila, a primjeri s modnih pista pokazuju kako je to kombinacija koja će biti hit ove sezone. Varijante s blok petom ostavljaju moćan dojam, dok  modeli s niskom petom kao da su rezervirani za „slatkica“ look. U kojem god od modela i stilova se najviše pronalazili, jedno je sigurno, iz ovih cipela se nećete izuvati kad ih jednom obujete.

 

Bezvremenski model bez kojeg ne možemo zamisliti nijedan ženstveni outfit su također i cipele s visokim potpeticama. U Aldo kolekciji tako ćete pronaći i salonke, mnogima omiljeni Stessy model ili sandale u jarkim bojama i upečatljivim printevima koje će biti glavne zvijezde ljetnih kombinacija.

 

Kad je riječ o svečanim prigodama opet je teško zamisliti ijednu kombinaciju bez elegantnih sandala na petu, posebno onih u zlatnim i srebrnim nijansama. U nadolazećoj sezoni nosit ćemo modele s remenčićima i vezanjem koji naglašavaju liniju noge, ženstveni su i glamurozni. Ono što posebno volimo kod Aldo cipela je Pillow Walk tehnologija koja omogućava maksimalnu udobnost, ali i balans zbog pjenastog jastučića koji je postavljen na petu i na najopterećeniji dio stopala.

 

 

Aldo cipele na srednje visoku petu TROWE SYN SHINY - bijela 1Aldo sandale na visoku petu GRIBICHE LEA SMOOTH - crna 1Aldo sandale na vezanje JESSAMINE TEX MESH - plava 1Aldo salonke CASSEDYNA SYN PATENT - ružičasta 1Aldo cipele na visoku petu HALALIA SYN CLEAR TPU - ružičasta 1

 

A što je s torbama?

 

 

   

  

Cipele su neminovno važne, no dobar look ne postiže se lako bez odgovarajuće ženske torbe. Ovoga proljeća očekivano se nose nježni cvjetni motivi, ali i velike torbe u koje nam stane baš sve što trebamo za taj dan. U trendu su i torbe s džepićima i puno prostora za odlaganje stvari, a apsolutna hit boja ove sezone je crvena koja će podići svaki outfit i biti statement komad. Za posebne prigode u kojima nosimo zlatne i srebrne sandale nosit će se odgovarajuće pismo-torbe koje plijene pozornost, a popularne su i torbe u tzv. mob-wife stilu.

 

 

Aldo torbica za nošenje na ramenu ili u ruci EVERYDAY SYN MIX MAT - bijela 1Aldo torbica za nošenje na ramenu RYANNA SYN MIX MAT - crvena 1Aldo torbica za nošenje na ramenu FARALAELIA SYN MIX MAT - plava 1Aldo satchel torbica za nošenje u ruci ili na ramenu EILE SYN MIX MAT - multicolor 1Aldo torbica za nošenje na ramenu JULYA SYN MIX MAT - multicolor 1

 

Svoje nove proljetne hit modele cipela i torbi potražite na Aldo prodajnim mjestima u Zagrebu, Splitu i Rijeci ili na Aldo web-shopu

CONVERSATION