F Hrvatska zauzela 4. mjesto u svijetu po naručivanju cvijeća za Valentinovo - Totally Glamourous

Hrvatska zauzela 4. mjesto u svijetu po naručivanju cvijeća za Valentinovo

 

Hrvatska se ponosno pozicionirala kao jedno od vodećih tržišta za Valentinovo, pokazuju nedavno objavljeni podaci Glova, višekategorijske platforme koja korisnicima omogućuje pristup raznim vrstama proizvoda i jela na zahtjev.

Naime, prema istraživanju provedenom krajem prošle godine, Hrvatska je u 2023. godini zauzela visoko 4. mjesto među 25 zemalja u kojima Glovo posluje, po broju narudžbi cvijeća preko Glova za Valentinovo, dok je druga u jugoistočnoj Europi, odmah nakon Rumunjske.

Osim toga, u Glovu su prošle godine izvanredan rast zabilježile i kategorije neprehrane, posebno kategorija nakita koja bilježi rast od preko 300% te kategorija kozmetike i cvijeća s porastom narudžbi od preko 220%, odnosno 80%. % u 2023., u usporedbi s godinom prije.

Ovi podaci svjedoče o sve većoj popularnosti online kupovine kao načina iskazivanja ljubavi i pažnje prema dragim osobama.

Stoga se ovo izvanredno postignuće nastavlja i ove godine - zahvaljujući aktivnoj suradnji Glova s više od 50 partnera diljem zemlje, koji nude promotivne ponude za Valentinovo u razdoblju od 9. do 14. veljače.

Među njima valja istaknuti popularne i mnogima omiljene cvjećarnice kao što su Arisa & Cvjetoteka i Potere Art - Salon cvijeća u Zagrebu te Anda Flower Design u Splitu.

Također, partneri kao što su Borboleta (nakit), Planetopija (knjige), Positive Vibrations, Eroticom i Venus (sex shop) te Balon centar, Nebeski baloni i Simba baloni pridonijet će raznolikosti ponude za sve koji žele iznenaditi svoje partnere za Valentinovo.

U svim partnerskim trgovinama također ćete moći pronaći atraktivne popuste od 10% do 30% na posebno označene artikle za Valentinovo, a jedan od Glovo partnera, Borboleta, uz svaku kupnju poklanja vam i narukvicu.

Impresivnim rezultatima, ali i promotivnim akcijama u mjesecu ljubavi, Hrvatska je dosad potvrdila i svoju ljubav prema korištenju Glova, koji i ove godine nastavlja stvarati sjajne priče i prilike za sve zaljubljene diljem zemlje, uz brzu dostavu proizvoda na kućni prag, bilo da su kod kuće, u uredu ili na romantičnom spoju.

CONVERSATION