F Putovanja su upravo postala puno pametnija, zahvaljujući Samsung Galaxy S24 seriji - Totally Glamourous

Putovanja su upravo postala puno pametnija, zahvaljujući Samsung Galaxy S24 seriji

 

Putovanja često donose neočekivane izazove i komplikacije, ali upravo su postala jednostavnija. Samsung Galaxy S24 serija, koju pokreće Galaxy AI1, predstavlja osobnog džepnog turističkog vodiča, čineći iskustvo putovanja lakšim i ugodnijim.

Razmišljate o vikendu u Parizu? Uz Olimpijske igre 2024. godine, to će odredište ove godine postati još popularnije, ali i izazovnije za navigirati. Donosimo nekoliko savjeta kako Galaxy AI može olakšati putovanje, od boljeg planiranja i komunikacije, do otkrivanja kultura i stvaranja nezaboravnih uspomena.

Tri mjeseca ranije: Osmislite (pametni) dvodnevni plan putovanja

Galaxy AI može pomoći u planiranju putovanja i dati odgovor na često pitanje — kamo ići?

Primjerice, dok pregledavate društvene mreže pažnju vam je privukla fotografija izložbe iz pariškog Muzeja d'Orsay. Umjesto da se prebacujete s aplikacije na pretraživač kako biste saznali više o fotografiji, koristite Circle to Search with Google značajku na Galaxy S24 pametnom telefonu (dostupnu od 31. siječnja), koja vam omogućava da pretražujete istog trenutka kada vam dođe inspiracija.

Pritisnete i zadržite gumb za početni zaslon kako biste aktivirali značajku. Novo iskustvo koje Galaxy korisnicima donosi najnovije Google AI mogućnosti, omogućava vam pretraživanje onoga što je prikazano na vašem zaslonu, uključujući fotografije, videozapise ili tekst.2 Prstom ili Samsung S Pen olovkom jednostavno možete nacrtati krug oko onoga što vas zanima — u ovom slučaju, objave na društvenim mrežama — a Circle to Search će brzo pretražiti relevantne informacije, poput detalja o izložbi.

Kod određenih pretraživanja, ova značajka vam također omogućava dobivanje prikaza potpomognutih umjetnom inteligencijom, kako biste lakše razumjeli koncepte, ideje ili teme iz korisnih informacija prikupljenih s cijelog interneta. Na taj način, mnogo prije samog putovanja, umjetna inteligencija integrirana u sučelje telefona dodaje novu dimenziju pripremi i pomaže vam da slijedite svoju znatiželju.


Na Galaxy S24 pametnom mobitelu, značajka Circle to Search with Google vam omogućava da direktno i intuitivno pratite svoju inspiraciju.

Prvi dan: Povežite se bez obzira na jezične barijere, zahvaljujući vašem osobnom džepnom prevoditelju

Smještajući se u svoj hotel želite stvoriti nova poznanstva i dobiti sve bitne savjete o tome gdje jesti i što posjetiti.

Nakon što ste isplanirali večeru uz rijeku Seinu sa suputnicima koje ste upoznali na putovanju, iskoristite Message Translate opciju značajke Chat Assist, kako biste ostali u kontaktu tijekom cijelog dana te dogovorili točno vrijeme susreta. Kombinacijom Message Translate i Writing Style alata Chat Assist značajke, možete automatski prilagoditi svoje poruke kako biste bili sigurni da koristite prijateljski ton pisanja, umjesto nenamjernog hladnog ili formalnog tona.

Zahvaljujući Galaxy AI, putovanje može postati još društvenijim iskustvom, uz stvaranje novih poznanstava u trenutku i bez jezičnih barijera!

Drugi dan: Kako se vaše putovanje bliži kraju, vaš pametni telefon kojeg pokreće AI pomaže vam urediti fotografije s odmora

Osjećate se kao da ste tek stigli, a već uživate u posljednjem pain au chocolat pecivu iz pekare u zračnoj luci Charles de Gaulle, razmišljajući o svom prekratkom vikendu u Gradu svjetla.

Želite poslati novim prijateljima iz hotela grupnu fotografiju ispred Eiffelovog tornja, ali je dobronamjerni prolaznik koji ju je snimio malo pogriješio s kompozicijom — Eiffelov toranj se naginje pod kutom, a vaša grupa je više prema desnoj strani, umjesto u sredini. Uz Generative Edit možete ići izvan granica fotografije i ispraviti željene detalje u samo nekoliko dodira.

Kada zaokrenete sliku kako biste ispravili kultni simbol Francuske, Generative Edit ispunjava praznine u kutovima, koristeći inteligentnu tehnologiju preslikavanja, kako bi proširio ono što je već na fotografiji, bez potrebe za obrezivanjem. Što se tiče vas i vaših prijatelja, jednostavno ih odaberite prstom, pomaknite ih u sredinu i prepustite značajki Generative Edit da popuni prazan prostor.

Uz Galaxy S24, mobilna umjetna inteligencija promijenit će više od samog planiranja putovanja. Također će duboko promijeniti putnika, potičući želju za otkrivanjem, omogućavajući još bolju interakciju sa suputnicima i osobama koje susreće, čineći svijet jednostavnijim i pristupačnijim nego ikada.

1 Samsung ne daje nikakva obećanja, osiguranja niti jamstva u pogledu točnosti, potpunosti ni pouzdanosti rezultata dobivenih AI značajkama. Prijava na Samsung Account može biti potrebna za korištenje određenih Samsung AI značajki. Galaxy AI značajke bit će dostupne besplatno najmanje do kraja 2025. na podržanim Samsung Galaxy uređajima

2 Iz sigurnosnih razloga, Circle to Search može imati ograničenu funkcionalnost na aplikacijama zaštićenim DRM-om, kao što su aplikacije za financije i bankarstvo.

CONVERSATION