F Ivica Skoko priprema modni spektakl u nacionalnoj kući umjetnosti - Totally Glamourous

Ivica Skoko priprema modni spektakl u nacionalnoj kući umjetnosti

 

Sezona crvenog tepiha je otvorena, a jedan od Hrvaticama omiljenih dizajnera svečanih haljina, Ivica Skoko sljedećeg tjedna održat će reviju na kojoj predstavlja novu kolekciju glamuroznih, čarobnih večernjih izdanja pod pokroviteljstvom branda Zepter. Predstavnik stare škole custom made kreacija, u koje su utkani sati i sati ručnog rada, proteklih tjedana radi na posljednjim detaljima modnog spektakla koji će se održati u hramu kulture, Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Drama, glamur i raskoš obilježit će ovu reviju dizajnera koji ističe kako mu je slavlje života, ljepota posebnih trenutaka i senzualnost žene najveća inspiracija pri kreiranju kolekcije. „Za mene je uvijek vrijeme da slavimo te posebne, slatke, čarobne trenutke u životu, bilo da je u pitanju vjenčanje ili da su u pitanju red carpet događanja. Ja živim i stvaram haljine za trenutke u kojima se moje klijentice žele osjećati posebno i žele biti najbolja verzija sebe. Moje kreacije samo pomažu istaknuti njihovu ljepotu, snagu, jedinstvenost i ženstvenost. Najveći mi je kompliment kad vidim koliko zrače ljepotom i samopouzdanjem u trenucima koji su njima jako važni i koje će vjerojatno zauvijek pamtiti“, izjavio je dizajner Ivica Skoko ususret predstavljanju nove kolekcije.

I baš kao što je proteklog ljeta pripremio pravi modno – scenski spektakl na tradicionalnoj reviji na otoku Krku, u Hrvatskom narodnom kazalištu Skoko će upriličiti dramatičan modni događaj. Fotografije koje su nastale ususret reviji, otkrivaju samo djelić atmosfere i spektakla. Na svakoj od haljina puno je ručnog rada, ušivanja dodataka koji crnim toaletama daju dozu glamura iz vremena starog Hollywooda.

Za styling revije kao i najavne kampanje zaslužna je poznata stilistica Slađana Divjak, a kreacije će na reviji upotpuniti i predivan nakit Prahir. Za frizure je zaslužan salon PrimeVision, a make up potpisuju vizažisti Učilišta Profokus.

Lice najavne kampanje je mlada manekenka Matea Lalić, iz agencije Talia Model, a fotografije potpisuje poznati modni fotograf Zvonimir Ferina.

Zepter predstavlja novu kolekciju Ivice Skoke u Hrvatskom narodno kazalištu, a još jedna modna noć za pamćenje bit će poslastica za sve ljubitelje visoke mode.

CONVERSATION