F Valentinovo je ljepše uz nove modele ALDUK vjenčanica. Izaberite svoj favorit! - Totally Glamourous

Valentinovo je ljepše uz nove modele ALDUK vjenčanica. Izaberite svoj favorit!

 

Moderne, posebne i uvijek kreativne Alduk vjenčanice se mogu isprobati u dizajnerovu showroomu u Draškovićevoj 33 uz obaveznu rezervaciju termina. 

"Godinu smo otvorili predstavljanjem posebne i kreativne bridal kampanje,  koju zajedno s timom radim pomičući granice shvaćanja vjenčane mode. Ono što je okosnica mog rada i ove kolekcije vjenčanica, jest izuzetno atraktivan dizajn svakog modela koji pomnije možemo proučiti u lookbooku kojeg upravo predstavljamo." rekao je hrvatski dizajner bogate karijere Ivan Alduk.

Alduk nas stavlja na slatke muke jer kako izabrati samo jednu vjenčanicu!?

Novi modeli vjenčanica koje smo u kampanji samo naslutjeli, sada su zasjali punim sjajom u svježem, modernom autorskom rukopisu poznatog dizajnera. Vjenčanica u svom najboljem izdanju, rekli bismo, se izrađuju po mjeri svake mladenke uz potrebnu prilagodbu. Kako izabrati samo jednu kad ih u Alduk showroomu ima preko 80 komada - ne znamo! Slatke muke, ali jasno nam je zašto su baš ovi modeli izbor mnogih mladenki. 

Kratki modeli haljina, efektni kombinezoni su idealni za presvlačenje nakon ponoći ili za manja, intimnija vjenčanja a dugi, s rasporkom, naborima, profinjenim i pročišćenim tkaninama koje ističu siluetu tijela nikog neće ostaviti ravnodušnim. Tkanine su bogate u svojoj jednostavnosti, a raskošan dojam je istaknut naborima, zanimljivim krojevima,  detaljima bisernih naramenica i predimenzioniranih mašni, cvijetova, latica. 

"Ovaj put smo se odmaknuli od romantične čipke te predstavili jedan moderan dizajn koji izvrsno balansira s vjenčanom klasikom, ali na novi, dizajnerski način s "twistom". Reakcije su divne, a naš showroom je u popodnevnim i subotnjim terminima popunjen nekoliko tjedana unaprijed" dodao je ivan. 

Kako isprobati ALDUK vjenčanice? 

Proces je doista jednostavan i sve počinje kontaktiranjem na službeni broj ili info@alduk.hr s upitom za termin isprobavanja vjenčanica. Alduk tim se uvijek potrudi da vam što prije ponudi slobodne termine, ugovori s vama individualan termin isprobavanja od sat vremena. Svi modeli vjenčanica se šivaju po mjeri uz obaveznu probu, a vjenčanicu je idealno naručiti 3 do 6 mjeseci prije vjenčanja. Cijene ovih modela dizajnerskih vjenčanica su od 1 do 1.9 tis eura za kupnju.

Fotografije novog Alduk lookbooka potpisuje Sanja Jagatić, a ispred objektiva se našla Mija Matić, model s bogatim iskustvom.

CONVERSATION