F Blistale u bijelom: Ecija Ojdanić s godinama sve ljepša, Nikolina Minovska uživala sa suprugom - Totally Glamourous

Blistale u bijelom: Ecija Ojdanić s godinama sve ljepša, Nikolina Minovska uživala sa suprugom

 

Omiljeno mjesto za uljepšavanje brojnih Dubrovkinja već je dvije godine adresa Studia Marcela. Ovaj popularni lanac frizerskih salona otvorio je još jedna svoja vrata, ovaj put u Župi dubrovačkoj u hotelu Sheraton Dubrovnik Riviera.

Svečanom otvorenju nazočili su brojni gosti među kojima su se istaknuli generalni menadžer gospodin Dario Matić i neke poznate Dubrovkinje.


Prigodom otvorenja upriličen je i talk show sa kazališnom , filmskom i televizijskom glumicom Ecijom Ojdanić, Miss Hrvatske 2014. Antonijom Gogić Bračulj te nekadašnjom najljepšom Hrvaticom Nikolinom Miletić Minovskom, koja je u Dubrovnik doputovala sa suprugom Vladimirom.


Voditelj Davor Garić, kako i priliči našem poznatom televizijskom voditelju, upriličio je pravi zabavni show u kojem smo saznali koje trikove ove poznate ljepotice koriste kada je u pitanju styling kose.


Jadranka Pezo, vlasnica lanca frizerskih salona Studia Marcela,  istaknula je kako su visoka razina profesionalnosti i ljubaznosti, personalizirani pristup potrebama i željama klijenata te kontinuirana želja za stručnim usavršavanjem odlika ovog branda. 

CONVERSATION