F Fitness stručnjakinja Andrea Solomun održat će humanitarni event podrške parovima koji se bore s neplodnosti - Totally Glamourous

Fitness stručnjakinja Andrea Solomun održat će humanitarni event podrške parovima koji se bore s neplodnosti

Neplodnost je tema koja zahtijeva otvoreni dijalog i podršku, a šesti po redu humanitarni event Andree Solomun posvećuje se upravo tome. &Body: Fertility Talks održat će se 21. travnja u popularnom veganskom restoranu Oaza Joyful Kitchen, s početkom u 10 sati.

Događaj će istražiti različite aspekte plodnosti i neplodnosti kroz perspektive nutricionizma, psihoterapije te osobnih iskustava gostiju i predavača. Vlasnica trening centra Andrea's room i pokretačica well-being workout &Body programa, Andrea Solomun, otvorit će događaj kroz predavanje na temu formule za dugovječnost. Dr. sc. Miro Šimun Alebić podijelit će svoje znanje o plodnosti i neplodnosti, a panel raspravu vodit će PCOS savjetnica, farmaceutkinja i nutricionistica Lucija Tešija, gestalt psihoterapeutkinja i seksualna terapeutkinja Nataša Barolin Belić te osnivačica udruge GlycanAge Josipa Kvaternik.

Za sve one koji ne mogu fizički prisustvovati, event će biti dostupan i putem Zoom platforme, s mogućnošću pristupa snimci 48 sati nakon događaja.

Event je produžetak &Body programa gdje edukacijom želimo ljudima otvoriti horizonte i dati im znanje i alate kojima mogu podići razinu kvalitete života. Cilj je educirat prosječnog čovjeka koji nije upoznat s time koliko je znanost daleko otišla te se utapa u neznanju bombardiran kontradiktornim informacijama konzumerističkog društva. Upravo tom čovjeku želimo dati konkretne znanstveno provjerene informacije koje onda sam može implementirati i koristiti ovisno o vlastitim ciljevima i lifestyleu“, izjavila je Andrea Solomun, vlasnica trening centra Andrea's room i pokretačica well-being workout &Body programa.

Cijena kotizacije je 50,00 EUR, a prikupljeni iznos bit će doniran Dječjem domu u Nazorovoj. Prijave su otvorene do 20. travnja 2024. na mail adresu: andbody@andreasolomun.com. Za više informacija o &Body programu posjetite web stranicu.

Sponzori ovog događaja su: Moja Farmacia, Uriage i Beauty Pharmacy, Kineta fitness, Jana, Hamapharm, Spin, Collagen time, Lelo, BoomBox, Beauty Pharmacy, Uriage, GlycanAge, Brist olive, Poetika, &Body, Anđela Jelić, Dandelion, Ani Biome i HumanLab Hub. Na kraju, sve prisutne očekuje tombola u kojoj će moći dobiti odlične i korisne poklone sponzora, a kao ekstenziju eventa dobit će i kupon s kojim će moći izmjeriti tjelesni sastav, napraviti analizu tjelesnog balansa i posture u Sportskom savjetovalištu Moja Farmacia.

CONVERSATION