F Mlade nade hrvatskog tenisa s Donnom su odigrali ''jedan na jedan'', a potom i u parovima pokazali svoje talente te uspješno zabavili okupljene gledatelje - Totally Glamourous

Mlade nade hrvatskog tenisa s Donnom su odigrali ''jedan na jedan'', a potom i u parovima pokazali svoje talente te uspješno zabavili okupljene gledatelje

 

Drugi dan jedinstvenog Premier Tennis Tournamenta, koji se održava u Osijeku, obilježili su tzv. ''egzibicijski mečevi'' Donne Vekić i najvećih mladih nada hrvatskog tenisa, koji su iznenadili i oduševili okupljene gledatelje. S najboljom hrvatskom tenisačicom zaigrali su Luka Mitrović, najbolji tenisač u Hrvatskoj do 12 godina, Nera Skender, 4. rangirana tenisačica do 12 godina, Ivan Bobetić, najbolji tenisač Hrvatske do 14 godina te Bruna Babić, osmogodišnja najveća teniska nada grada Osijeka.

Mlade nade hrvatskog tenisa s Donnom su odigrali ''jedan na jedan'', a potom i u parovima pokazali svoje talente te uspješno zabavili okupljene gledatelje. 

 

Također, danas je ujedno bio i drugi dan DNNA Ladies Tennis Tournamenta, na koji su se prijavile ukupno 32 poslovne žene rekreativke iz cijele Hrvatske, koje su svojim sudjelovanjem na turniru pripomogle izgradnji javnih teniskih terena, čija inicijativa je započela još 2020. godine, kada je organiziran prvi Premier Tennis Show. Inicijativu su prepoznali i podržali Grad Osijek i Osječko – baranjska županija. Turnir se održava na trećem po redu izgrađenom javnom teniskom terenu u gradu Osijeku. Od početka pa do danas, cilj ove inicijative je isti - želja da Osijek postane prvi grad u svijetu sa sve četiri Grand Slam podloge.

 

Drugog dana turnira održano je ukupno 12 mečeva, a među najboljima istaknule su se polufinalistice Barbara Knežević Kuzman, Dea Valenta, Jasmina Novak i Tina Borojević.

 

Turnir se završava sutra, u Perivoju kralja Tomislava, nedjeljnim polufinalnim mečevima koji su prema rasporedu od 10:30 sati, a finale je previđeno za 14:00 sati. Svi mečevi otvoreni su posjetitelje, a detalji turnira dostupni su na službenoj web stranici.

CONVERSATION