F Najnovija linija Samsung AI TV-a i zvučnika već je dostupna u redovnoj prodaji u Hrvatskoj - Totally Glamourous

Najnovija linija Samsung AI TV-a i zvučnika već je dostupna u redovnoj prodaji u Hrvatskoj

 

Najnovija linija Samsung Neo QLED 8K i 4K televizora te OLED televizora i soundbar zvučnika, koja je prvi put predstavljena na događaju Unbox & Discover krajem travnja, od danas je dostupna u redovnoj prodaji u Hrvatskoj. Samsung, tvrtka s 18 uzastopnih godina vodstva na svjetskom tržištu televizora, sa svojim najnovijim asortimanom uređaja pokretanih umjetnom inteligencijom podiže razinu kućne zabave na još višu razinu.

Još više čarobnih iskustava, u svakom trenutku

Neo QLED TV modeli za 2024. donose revolucionarno iskustvo, kako u 4K, tako i u 8K razlučivosti. Neo QLED 8K TV opremljen je naprednim NQ8 AI Gen3 procesorom, i pruža vrhunsku sliku s poboljšanom jasnoćom, dubinom i fleksibilnim zvukom koji prati ono što se događa na ekranu. Značajke kao što su 8K profesionalno poboljšanje slike s umjetnom inteligencijomprofesionalno poboljšanje pokreta s umjetnom inteligencijom i profesionalno poboljšanje istinske dubine osiguravaju izvanredno iskustvo gledanja. Iskustvo je nadograđeno savršenim zvukom, koji također pokreće zvučna tehnologija umjetne inteligencije. Značajke Profesionalno aktivno pojačalo glasa, Profesionalni prilagodljivi zvuk te dinamičan i realističan zvuk koji prati događanje osiguravaju da se svaka riječ čuje jasno i onako kako su je tvorci sadržaja zamislili. Inteligentna prilagodba zvuka sadržaju osigurava doista bogat i realističan zvuk.

Dostupna u dvije serije modela, oznaka QN900D i QN800D, s rasponom veličina od 65, 75 odnosno 85 inča (tj. 163, 189 i 214 centimetara), linija Neo QLED 8K obećava neusporedivo iskustvo gledanja koje postavlja nove standarde u premium kategoriji velikih zaslona.

Omiljeni sadržaj, preporođen i briljantan

Linija 2024 Neo QLED 4K može se pohvaliti naprednim NQ4 AI Gen2 procesorom za zapanjujuću 4K razlučivost. Tehnologije zaslona Profesionalno istinsko poboljšanje dubine i Quantum Matrix pružaju izniman kontrast, a Dolby Atmos pruža bogat doživljaj zvuka. Neo QLED 4K televizori dostupni su u dijagonalama od 43 do 98 inča (odnosno 108 do 249 centimetara).

Prvi OLED bez odsjaja

Samsung predstavlja prvi OLED bez odsjaja na svijetu, koji eliminira neželjene refleksije dok zadržava duboku crnu i jasnu sliku u svim uvjetima osvjetljenja. Samsung OLED televizore pokreće isti izvanredni NQ4 AI Gen2 procesor kao i Neo QLED 4K televizore, a uz značajke Real Depth Enhancement i OLED HDR Pro podižu kvalitetu slike na novu razinu. Dostupne su dvije serije, oznaka S95D i S90D, s dijagonalama od 48 do 83 inča (odnosno 122 do 211 centimetara)1.

Svi novi Samsung Neo QLED i OLED televizori imaju PANTONE certifikat za reprodukciju boja i nijanse kože. Korisnici mogu iskusiti boje koje su najbliže stvarnosti, a televizori mogu u potpunosti izraziti 2030 PANTONE boja i 110 nijansi kože, pružajući korisnicima autentične i točne izvedbe boja slične slikama iz stvarnog života.

Neka i zvuči izvrsno

Linija 2024 uključuje i najnoviji soundbar Q990D s 11.1.4-kanalnim postavom i bežičnim Dolby Atmos sustavom. Tanki S800D i S700D soundbar zvučnici nude vrhunsku kvalitetu zvuka i besprijekoran tanak dizajn. Navedeni uređaji nude integraciju sa Samsung TV s pomoću Q-Symphony značajke, koja omogućava istovremen rad soundbara i zvučnika ugrađenih u TV, za dodatno unaprijeđeno zvučno iskustvo. Tu je i potpuni novitet, novi zvučnik Music Frame koji spaja kvalitetan zvuk i umjetnički dizajn. Omogućuje prikaz otisnute fotografije ili replike umjetničkog djela, poput klasičnog okvira s passe-partout obrubom, i istovremeno pruža bežični zvučni doživljaj, povezujući se s TV prijamnikom i soundbarom, preko Q-Symphony sustava.

Još sigurniji

Sigurnost i privatnost korisnika je najvažnija, pa je uz sustav Samsung Knox svaka funkcija, aplikacija i platforma dobro zaštićena kako bi povezana iskustva bila bezbrižna, za što je, podsjetimo, Samsung dobio i certifikat Common Criteria za visoke sigurnosne standarde TV linije 2024.

Nova era Samsung AI TV je stigla

Sada možete uživati u WOW efektu. Svi 2024 Neo QLED 8K, Neo QLED, OLED televizori te soundbar i Music Frame zvučnici dostupni2 su na hrvatskom tržištu u redovnoj prodaji od 15. svibnja. Za više informacija posjetite web stranicu Samsung.

Kupovinom Neo QLED, Neo QLED 8K, OLED, QLED i The Frame televizora iz 2023. i 2024. godine ostvarujete pravo na 2 godine redovnog jamstva te 3 godine dodatne zaštite. Za ostvarivanje dodatne zaštite potrebno se registrirati na www.extractcare-promotion.com. Promocija traje do 14. srpnja 2024. godine.

1TV model S95D dostupan je u veličinama od 55, 65 i 77 inča, a S90D u veličinama od 48, 55, 65, 77, 83 inča.

2Treba naglasiti da pojedini modeli neće biti odmah dostupni na hrvatskom tržištu, stoga Samsung poziva zainteresirane kupce da dostupnost provjere na www.samsung.com/hr ili na web stranicama maloprodajnih partnera.

CONVERSATION