F LELO Istraživanje otkriva: 46% posjetitelja glazbenih festivala upušta se u seksualne avanture - Totally Glamourous

LELO Istraživanje otkriva: 46% posjetitelja glazbenih festivala upušta se u seksualne avanture


Kako temperature rastu, a dani postaju dulji, u zraku se osjeća poznato raspoloženje - stigla je sezona festivala! Vrijeme je kada se ljubitelji glazbe, vatrenog plesa i dobrog ritma okupljaju kako bi proslavili ljubav, slobodu i život. No, usred pulsirajućih ritmova i kaleidoskopskih svjetala, postoji još jedan aspekt festivalske kulture - užitak. Šuška se da mnogi na glazbene festivale dolaze s ljubavlju na umu, pa je LELO odlučio saznati sve o seks pustolovinama - više od 1400 ispitanika otkrilo nam je dinamiku seksualnih susreta na glazbenim festivalima.

Prema našem istraživanju, 46% posjetitelja glazbenih festivala upustilo se u seksualne odnose usred pulsirajućih ritmova i živahne atmosfere festivala. Ipak, 54% odlučilo je uživati ​​u festivalskom duhu bez sudjelovanja u intimnim avanturama.

Među onima željnima zabave, šatori su omiljeno mjesto za intimne avanture, što je potvrdilo 54% ispitanika. Ovo skrovito utočište smješteno usred prostranog festivalskog terena, pruža intiman prostor tijekom užurbanih aktivnosti. Iza šatora slijedi udobnost automobila koju preferira 30% ispitanika, dok 16% uzbuđenje traži u prenapučenim prostorima, prihvaćajući spontanost i uzbuđenje javnog iskazivanja ljubavi.

Što pokreće ovu očaravajuću žudnju na glazbenim festivalima? Čak 50% ispitanika navelo je festivalsko ozračje i osjećaj slobode kao ključne čimbenike za intimne susrete. Osjećaj slobode, euforije i festivalske atmosfere stvaraju neodoljivu želju za istraživanjem i povezivanjem. S druge strane, 21% vjeruje da su glazba i ples zajednički interesi koji mogu zapaliti iskru privlačnosti, privlačeći istomišljenike u simfoniju žudnje.

Intrigantno, 88% ispitanika vjeruje da energija i atmosfera festivala potiču pojedince na otvoreno izražavanje svoje seksualnosti. Ovaj slobodan duh čini festivale plodnim tlom za romantične i seksualne veze. Burning Man je glavni kandidat, osvojivši srca i želje 35% ispitanika, a slijedi ga Coachella s 26% obožavatelja.

Unatoč svojoj popularnosti, oralni seks ostaje relativno neuobičajena pojava na glazbenim festivalima, sa 70% ispitanika koji se suzdržavaju ili čuvaju tu praksu za već poznatog partnera i svoje domove. Međutim, rasprave o seksualnim iskustvima na festivalima nailaze na različite stupnjeve ugode, pri čemu se 39% osjeća vrlo opušteno otvoreno razgovarajući o takvim stvarima.

Kada je riječ o preferiranim seks položajima, stojeći je na vrhu popisa za 40% ispitanika, a slijede ga doggy style (35%) i misionarska poza (25%). To dokazuje da u festivalskom zanosu do izražaja dolaze različite želje i sklonosti.

S obzirom na rasprostranjenost hookup kulture na glazbenim festivalima, 41% ispitanika vjeruje da glazbeni žanr i cjelokupna atmosfera festivala igraju podjednaku ulogu u oblikovanju ovih susreta. Festivali, sa svojim impresivnim iskustvima i duhom zajednice, pružaju jedinstvene prilike za procvat odnosa, a 41% ispitanika potvrdilo je da su festivali doista pogodniji za takve susrete od drugih događaja.

Međutim, s festivalskim entuzijazmom dolaze i  izazovi - 44% ispitanika navelo je probleme vezane uz privatnost kao značajnu prepreku upuštanja u seksualne aktivnosti, 22% sigurnosne probleme, a 17% logističke poteškoće i vremenske uvjete.

U konačnici, festivalsko okruženje ima snažan utjecaj na učestalost i ležernost seksualnih susreta, a njegovu važnu ulogu priznaje 43% ispitanika. Osim toga, 42% ljudi upustilo se u seksualnu aktivnost s nekim na festivalu jer su osjetili povezanost, 32% iz spontanosti i 26% pod utjecajem opojne atmosfere.

Dodatno, 46% ispitanika vjeruje da postoje značajne razlike u prevalenciji seksualne aktivnosti na glazbenim festivalima u različitim regijama ili zemljama, ističući suptilnu interakciju između kulturnih normi i festivalske dinamike.

 

Festivali su odličan način da se zabavite i plesom otresete nakupljen stres i brige. Ako vam je u planu imati ljubavnu avanturu, zaštite se i budite 150% suglasni, posebice ako ste vi ili vaš partner popili par pića. Ako se ne osjećate dobro ili imate osjećaj da nemate kontrolu, STANITE. Kući se trebate vraćati s osmjehom i dobrim sjećanjima, a ne suzama i traumama. 

CONVERSATION