F Mamma mia, ljetna sezona je i službeno otvorena uz Gršu i Plazu Extravaganzu - Totally Glamourous

Mamma mia, ljetna sezona je i službeno otvorena uz Gršu i Plazu Extravaganzu

 

Odbrojavanje do ljetnih partija na otvorenom je i službeno završeno jer teško će se ponoviti ovakav grand opening sezone kao onaj u Vili Rivendell u blizini Splita. Noć u kojoj su zajedno oduševljene uzvanike zabavljali triljski reper Grše, Plaza Extravaganza i regionalni reperi koji su u pravom MC battleu pokazali svoje vještine i talent te tako dodatno podigli već uzavrelu atmosferu, dugo će ostati u pamćenju.

Na ekstravagantni party u Vilu Rivendell sinoć su stigli MMA borci Ante Delija, Darko Stošić, Ivan Erslan, Vaso Bakočević i Aleksandar Ilić, boksač Petar Milas. U Split su stigli i domaći i regionalni reperi Corona, Rimski, SHIN, Goca R.I.P. i Iso Miki iz KUKU$-a, Peki, LayZ, Crni Ante, njihovi prijatelji influenceri Sandi Pego, Stjepan Urša, Roko Jureškin, Vaso Psycho, Irfan Tepić i mnogi drugi koji nisu propustili priliku uživati u prvom, spektakularnom eventu povodom otvorenja ljetne sezone.

Svi oni imali su priliku sudjelovati i na masterclassu “Self Made Tastes Better” Bretta Berisha, karizmatičnog osnivača i vlasnika Sovereign Brandsa koji je predstavio i dva brenda iz svog portfelja; luksuzne Luc Belaire pjenušce i egzotične Bumbu rumove. Mastermind koji stoji iza nekih od najpopularnijih boca hip hop kulture, Berish već neko vrijeme ima i vlastiti podcast „Self Made“ u kojemu o uspjehu razgovara s brojnim slavnim osobama, od glazbenika do sportaša, glumaca, TV osobnosti i utjecajnih osoba, a Splićani su imali priliku osim poslušati njegove tajne zanata i kušati trenutno najpopularnija pića hip hopera diljem svijeta. Atmosfera je bila naelektrizirana, a iskustvo nezaboravno!

Moja strast prema industriji pića i jedinstvena priča u ovoj industriji ono su što me pokreće. Unatoč skepticizmu, uspio sam stvoriti pet uspješnih brendova, što je rijetkost. Vjerujem da naši brendovi nisu usmjereni na specifične demografske skupine, već su 'cool' i privlače široku publiku. Postavljanje trendova je ključ, umjesto praćenja postojećih“, rekao je osnivač Sovereign Brandsa, među kojima su osim već spomenutih Luc Belaire pjenušava vina i Bumbu rumovaThe Deacon te McQueen i Violet Fog ginovi.

Iako je prvi put u Hrvatskoj, Brett Berish oduševio se Splitom i atmosferom koja ga je dočekala na partyju, a njegova jednostavnost i opuštenost privukle su mnoge u razgovor s njim.

Svaki moj brend ima jedinstvenu priču koja ga čini posebnim i to je ono što nas izdvaja“, poručio je Brett Berish s pozornice nakon čega je počela prava zabava.

Glavna zvijezda večeri, prvi Hrvat koji se našao na vrhu Billboardove ljestvice, triljski reper Grše najavio je i novi singl te do dugo u noć zabavljao splitsku publiku i njihove goste, a na pozornici su mu se pridružili Plaza, Rimski, Corona, SHIN i ostali koji su sve na partyju digli na noge.

Uz glazbeni i užitak za nepca, vrhunac ovog nezaboravnog partija bili su vizualni spektakli poput Aerial Champagne Showa i Fire Showa. Akrobacije u zraku i igra vatrene svjetlosti odličnih performerica i plesačica dodale su čarobni sjaj večeri. Vrhunska lokacija, još bolji party i neizostavni hitovi učinili su ovaj party ne samo otvorenjem, nego i partyjem sezone.

Ovaj spektakularni početak obećava ljeto puno uzbudljivih događanja. Bez obzira odakle dolazite, nezaboravni ljetni trenuci čekaju na vas!

CONVERSATION